2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره 

به همه چیم حسودی میکنن و تو کارام دخالت میکنن از مادربزرگم بگیر تا ......

حتی خاله هام 

تنها ادمی که بین اینا نورماله زنداییمه

افغانی ببینم میکوبونم  🤗بهم میگن خیلی نگاهت جدیه پس مراقب باش نگاهم بهت نگیره ✨️. کاربری دونفره ❤️‍🩹🤗 

کم می بینمشون ولی یکی دوبار که دور همی فامیل رفتم فقط بگو بخند بوده غیبت نبوده کلا انگار نسل جدید فامیلمون به بلوغ فکری رسیدن که حرف مردمو نزنیم دور هم خوش باشیم

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

ما هر کدوم اینقدر از هم دور هستیم فقط مراسمی چیزی باشه شاید همو ببینیم برای همین کلا شناختی ازشون ندارم فقط یه پسرعمو بیشتر به هم نزدیکیم در حدی که مثلا ماهی یکبار بیاد سر بزنه  

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

دختردایی یه دونه دارم سطح بالا و آدم حسابی که مهاجرت کرده🥲

بقیه دختردایی و دخترعمو و مخصوصا دخترعمه هام خیلی دریده و دعوایی و سلیطه و کلا سطح پایینن

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

من با دخترخاله ی مجردم که صمیمی بودیم اوکی هستم الانم، ولی من ازدواجم با یکی از دخترخاله هام همزمان بود تقریبا و از بعده ازدواج چشم دیدن من و ندارن مخصوصا شوهرمو چون حسودن بشدت، مجردا اوکی هست و خوبن فعلا

دختر خاله هام و دختر داییهام به جز دوتا دختر دایی بزرگم واقعن با شخصیت ان ....ولی اون دوتا فتنه به پا کنن....

بزرگش با اینکه بچه هم داره مستقیم به شوهرم نخ داده بود

تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده

منکه کلا با دایی خاله عمو عمه زندایی  قطع رابطه کردم یه مشت بیکار  دنبال حرف و حدیث خودشونم پاک و منزه میدونن بقیه رو خرااااب😵‍💫😐😐😐😐بعد بچه هاشونم اجرا میکنن