2777
2789
عنوان

دارم میرم از دست این پدر کثافت😭😭

172 بازدید | 18 پست

ی خواستگار پارسال داشتم 

۱۵ سال ازم بزرگتر بود. من ۲۴ ام 

شغل نداشت 

خونه نداشت 

تحصیلات نداشت 

خانواده درست درمون نداشت 

قیافه نداشت 

هیچچچچ اپشنی نداشت 

شام شبشم از مستمری مامانش میخوره بخدا

بااینکه من لیسانسم زیبام جوانم.

گفتم نه و رفتن. بعد از چند ماه دوباره زنگ زدن بار گفتم نه. 

شنیدم چند جای دیگم خواستگاری رفتن نه بهشون گفتن، باز اومدن سراغ من الان دوباره زنگ زدن. پدرم اصلا نمی‌فهمه هیچی به آدم قدیمی و بی تجربه و بیسواده فقط دوستداره من شرم کنده شه برم. اون هی زنگ میزنع میگه میخام بیام خونتون بابامم میگه قدمت رو چشم و... 

چیکار کنم واقعا. من حتی مشاوره هم رفتم گفت این خواستگار بدرد تو نمیخوره این پسر مرد زندگی نیست. 

بعد گوشی بابامو چک کردم دیدم دیروز بابام با این آقا تماس گرفته و بابام شروع کننده بوده یعنی بابام رفته سراغش میگه بیا دخترمو بگیر. 

چون دو روز پیش هم دعوای شدیدی باهام کرد و گفت چرا زنش نشدی و فحش رکیک بهم داد.  

منم الان شک کردم که چرا دقیقا بعد ازین دعوا باید سر و کله اون پسره پیدا شه. رفتم تو گوشیش دیدم خود بابام شروع کننده بوده

ای بابا 😐😐😐

یاد رفتارای بابای خودم افتادم دقیقا همین بود 😒😒

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بازم بگو نه 

باباتو تهدید به خودکشی کن الکی 

زیربارش نرو اصلا 

شماره اون خواستگارم پاک کن از گوشی بابات

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

یکاری کن ک اون پسر وخانوادش ازت زده بشن

بابا چ کار کنم 

اون شهری دیگه هست منم شهری دیگه 

نه ارتباطی ن دیداری 

من الان رفتارم اذیتم کرده نه اون پسره. 

وگرنه اون پسره ک همون پارسال رفته بود بابامه که هی کشش میده

اگر اومدند خاستگاری ردشون کن و بگو به درد هم نمیخوریم . وضعیت خانوادت از لحاظ فرهنگی و مالی چجوریه ؟ ...

مالی خوبیم 

منم اصلا پولی ازشون نمی‌گیرم 

دستم تو جیبمه. 

ولی فرهنگی بابام نفهمه 

خودت بدبخت نکن دختر پدرت بیجا کرده توحقت خیلی بهتر بالاتر از ایناست آینده ات تباه نکن مجور شدی قهر کن برو خونه عمو دایی وهرکی زیربار نرو

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

بمیرم الهی برات . قوی باش جلوشون وایسا و خودتو بذدبخت نکن

خدا نکنه عزیزم 

هیچوقت که نمیتونن بزور شوهرم بدن 

فقط از این ابرو ریزیا و درگیری ها خسته م و دنبال راه چاره م 

مثلا که چی زنگ بزنه بگه بیاد دخترمو بگیر 

بازم بگو نه باباتو تهدید به خودکشی کن الکی زیربارش نرو اصلا شماره اون خواستگارم پاک کن از گوشی بابات

اره پاک کن وشماره پسره قبلش بزار لیست سیا نتونه تماس بگیره وبا گوشیش پیام بده بهش تو بااین سن وشغل وسوادت چیت بمن میخوره حالم ازت بهم میخوره چرا میای خاستگاری من گم شو پلشت از زندگی من  من بودم اینکار میکردم

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)