2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا چی

مشکلات خانوادگی ، عشق نوجوانی ، اینستاگرام (مثلا تفریحات هم سن و سال هات رو میبینی و فکرت مشغول میشه) 

مهم تر از اینا هدف گذاریه باید هدف بذاری برا زندگیت و الویت بندی کنی و متناسب با اون براشون زمان بذاری

هممون یه گیری داریم بدبختی داریم ناامیدی داریم هممون باید بریم بمیریم ؟

اینو که هرکی یه مشکل داره رو قبول دارم.

اینکه گفتسد فکرت جایی درگیره منظورتون نگرفتم من اخه جایی فکرم در گیر نیس

اینو که هرکی یه مشکل داره رو قبول دارم.اینکه گفتسد فکرت جایی درگیره منظورتون نگرفتم من اخه جایی فکرم ...

به خدا من خودم بیشتر از تو ناراحتم 

با مامانم بحثم شده 

مدام سرکوفت میشنوم 

خسته ام 

ولی راهش که این نیست که بشینم غمگین یه گوشه 

کاربر مرد درخواست نده . هر خانمی درخواست بده می‌پذیرم 

مشکلات خانوادگی ، عشق نوجوانی ، اینستاگرام (مثلا تفریحات هم سن و سال هات رو میبینی و فکرت مشغول میشه ...

ممنون

مشکل نمیدونم این داخلش هست یا ن پدرمادرم همش میگن من نمیددنم فلان قدر خرجت کردیم بری دانشگاه

فلان قدر مدرسه بعدشم هیچی بیکاری

من معدلم یخورده پایین هستش احتمال اینکه نتونمم یرم سرکار بعدا زیاده

داداشمم سر همین غر زدن و چرت و پرتا زده به سرش بره سربازی حالا داخل تاپیک تگتون میکنم

ممنونمشکل نمیدونم این داخلش هست یا ن پدرمادرم همش میگن من نمیددنم فلان قدر خرجت کردیم بری دانشگاهفلا ...

باید همه چیو بذاری کنار.تا حالا اگه وقت تلف کردی مهم نیست.مهم اینه از این به بعد از وقتت درست استفاده کنی. به هیچ کس و هیچ چیز اهمیت نده.فرض کنیم خانوادت سرکوفت میزنن و یا باهات دعوا میکنن الان تو خودتو ناراحت کنی یا بحث کنی و ذهنتون نشغول کنی چیزی عوض میشه ؟ جز اینکه وقتتو از دست میدی. بلند سو همه کسو همه چیزو بس خیال شو هیچ کس به جز خودت نمیتونه کمکت کنه