ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
خیلی امیدواریم 7 سال اقدامم 2 سال پیش فقط ازمایش مثبت شد ک سر 6هفته سقط شد بعدشم که پروسه ای وی اف و ...
عزیزم نمیدونم حرفمو قبول داری یا نه ،من یه شماره دارم حرم امام رضا هروقت زنگ زدم به جوادش قسم دادم وجواب گرفتم ،ولی از ته دل با تک تک سلولای بدنم ازش خواستم پیش خدا واسطه بشه مشکلم حل بشه،همین جاریم ودخترعمه ی مادرم هم از امام رضا حاجت گرفتن بدون کوچکترین قرصی خیلی غیر منتظره
تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡
منه ک منفی شدم داروهامم امروز قطع کردم انقدر گریه کردم سر درد گرفتم. عزیزم شما مجدد انتقال دادید؟
نه دیگه جنین ندارم،ازپارسال کلی دارو گرفتم و طبیعی اقدام کردم امابی نتیجه 😭بخداحالتودرک میکنم منم اینقدر گریه کردم انگار بچه موازدست داده بودم چهارده روز انتظاربراش لالایی میگفتم
چاره ای نیست خواهری خدابهت صبربده هم پولت میره هم جوونیت
مامان یه گل دختر قشنگ،که خدا از بهشت آوردتش توزندگیم،ازروزیکه اومده همه زندگیم بوی بهشت گرفته،منتظردومین معجزه شم ،خدایابه دستهات خیره شدم بازم طعم مادری روبهم بچشون😍