2777
2789
عنوان

بی بی چک من 15 انتقال

227 بازدید | 16 پست

سلام امروز 15 انتقال و این بی بی چک من با انتقال دو تا جنین بلاست

دکتر گفت شنبه مجدد ازمایش بده گفتم از 5 کمتره چرا الکی ازمایش بدم گفت پس داروهاتو قطع کن پری بشی

کسی بوده ازمایش اولش منفی شه ولی دومی مثبت؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم پارسال دقیقا همین روزا بودانتقالم منفی شد ایشالا بحق فاطمه زهراتجربش نکنی وتو مثبت بشی

مامان یه گل دختر قشنگ،که خدا از بهشت آوردتش توزندگیم،ازروزیکه اومده همه زندگیم بوی بهشت گرفته،منتظردومین معجزه شم ،خدایابه دستهات خیره شدم بازم طعم مادری روبهم بچشون😍

منم پارسال دقیقا همین روزا بودانتقالم منفی شد ایشالا بحق فاطمه زهراتجربش نکنی وتو مثبت بشی

منه ک منفی شدم داروهامم امروز قطع کردم انقدر گریه کردم سر درد گرفتم. عزیزم شما مجدد انتقال دادید؟

منفی شد

دخترعمه ی مادرم بعد از 16سال حامله شد پشت سرهم سه تا،جاری خودم بعد ده سال حامله شد ،عزیزم پیش خدا طولی نداره 

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

دخترعمه ی مادرم بعد از 16سال حامله شد پشت سرهم سه تا،جاری خودم بعد ده سال حامله شد ،عزیزم پیش خدا طو ...

خیلی امیدواریم 7 سال اقدامم 2 سال پیش فقط ازمایش مثبت شد ک سر 6هفته سقط شد بعدشم که پروسه ای وی اف و انتقال و مجدد منفی

37 سالمه دیگه تو پیری بچه بزرگ کردن چ لذتی داره

خیلی امیدواریم 7 سال اقدامم 2 سال پیش فقط ازمایش مثبت شد ک سر 6هفته سقط شد بعدشم که پروسه ای وی اف و ...

عزیزم نمیدونم حرفمو قبول داری یا نه ،من یه شماره دارم حرم امام رضا هروقت زنگ زدم به جوادش قسم دادم وجواب گرفتم ،ولی از ته دل با تک تک سلولای بدنم ازش خواستم پیش خدا واسطه بشه مشکلم حل بشه،همین جاریم ودخترعمه ی مادرم هم از امام رضا حاجت گرفتن بدون کوچکترین قرصی خیلی غیر منتظره

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

عزیزم نمیدونم حرفمو قبول داری یا نه ،من یه شماره دارم حرم امام رضا هروقت زنگ زدم به جوادش قسم دادم و ...

منه حضوری رفتم پابوس امام رضا عزیزم جواب نگرفتم

ب تمام ائمه متوسل شدم نذر و نیاز کردم جواب نگرفتم 

دیگه دروغ چرا امیدی به اهل بیت ندارم جز خود خدا

منه ک منفی شدم داروهامم امروز قطع کردم انقدر گریه کردم سر درد گرفتم. عزیزم شما مجدد انتقال دادید؟

نه دیگه جنین ندارم،ازپارسال کلی دارو گرفتم و طبیعی اقدام کردم امابی نتیجه 😭بخداحالتودرک میکنم منم اینقدر گریه کردم انگار بچه موازدست داده بودم چهارده روز انتظاربراش لالایی میگفتم 

چاره ای نیست خواهری خدابهت صبربده هم پولت می‌ره هم جوونیت

مامان یه گل دختر قشنگ،که خدا از بهشت آوردتش توزندگیم،ازروزیکه اومده همه زندگیم بوی بهشت گرفته،منتظردومین معجزه شم ،خدایابه دستهات خیره شدم بازم طعم مادری روبهم بچشون😍

نه دیگه جنین ندارم،ازپارسال کلی دارو گرفتم و طبیعی اقدام کردم امابی نتیجه 😭بخداحالتودرک میکنم منم ا ...

الهی که خدا به دلمون نگاه کنه واقعا درک میکنم با تمام وجودم.

گفتم اینسری هیستروسکوپی کنم و prp

الهی که خدا به دلمون نگاه کنه واقعا درک میکنم با تمام وجودم.گفتم اینسری هیستروسکوپی کنم و prp

آره منم شنیدم اینکارا شانستو بالامیبره،تاخداچی بخواد ایشالا که خداجبران کنه برات منم هنوزمنتظرمعجزه شم،منم ۳۷سالمه ،شکرخدا به دختر کوچولو دارم ایشالا که خدا بازم بهم لذت مادرشدنوبچشه،امیدوارم اینبار نتیجه بگیری

آره منم شنیدم اینکارا شانستو بالامیبره،تاخداچی بخواد ایشالا که خداجبران کنه برات منم هنوزمنتظرمعجزه ...

خوب عزیزم خدارو هزار مرتبه شکر یه دختر نازنین داری