2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی جان شما کرم مو صورتی رنگه انرژی استفاده کردی واقعا خوبه ؟

توروخدا بگو نرمیش تا حموم بعدی رو موهات میموند ینی چندروز میموند ؟ و اینکه موهات نرم ابریشمی میکرد یا یکم نرم میکرد ؟ من موهام بشددددت خشکه و بدحالت شده و موخوره میزنه میخوام اگ این واقعا خوبه بخرم اگ ن پولمو هدر ندم کلی جیزای مختلف برامو گرفتم امروز میزنم موهامو یه مقدار نرم میکنه ولی فردا انگار هیجی نزدم . دنبال یه سرم یا کرمم موهامو خیلی نرمو خوشحالت کنه و نرمیش تا حموم بعد بمونه و مثل پنتن هم نباشه ک پرازالکل و وقتی استفادشو قطع میکنی مورو داغون ترازقبل میکنه

@r1479‍ عزیزم میشه هروقت پیام بالامو دیدی کامل حواب بدی 🌸

سلام عزیزم ببخشید الان‌دیدم پیامتو من بعد این که گرفتمش موهامو کوتاه کردم دیگه خیلی استفادم نشد ولی خوب بود در کل بعد حموم راحت گره موهارو باز میکنه بوشم خوبه اگه کم استفاده کنی چربم نمیکنه فقط نرم میشه در کل راضی بودم

سلام عزیزم ببخشید الان‌دیدم پیامتو من بعد این که گرفتمش موهامو کوتاه کردم دیگه خیلی استفادم نشد ولی ...

سلام عزیزم اشکال نداره 🌸چون نوشته بودن کاراییش مثل قبل نیست برام سوال شد بخرم یا ن