2777
2789
عنوان

درامد شوهرم

987 بازدید | 44 پست

شغلش ازاده و دکوراسیون داخلی ۶ ماهه حتی یه دونه مشتری هم نداشته و ۶ ماهه درامدش واقعا صفره اصلا کارش عجیب بسته شده مشتری میاد میپسنده و قبول میکنه قطعی میکنه وبی دقیقه ۹۹ پیداش نمیشه یهو 

خیلی خسته شدم همه درا به رومون بسته شده کارهامون خوب پیش نمیره همش گره و مشکلات بی خودی و بی دلیل 

خسته شدم عجیبه واقعا

آیت الکرسی بخون

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا کمک کنه.زندگیا سخت شده واقعا.

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

شرایط منم سخته ،خدا کمکمون کنه،برات صلوات فرستادم 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
۴۰ تا بسم الله الرحمن الرحیم بنویسید بزارید تو مغازتون هرروز آیت‌الکرسی بخون اول صبح و چهل شب سوره و ...

واقعا امتحان شده اس؟ شوهرم داره سوره ذاریات میخونه هر شب الان نزدیک یک ماهه هیچ تاثیری نداشته