2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بستگی داره چجورادمایی باشند مادرشوهر من خونشون توخیابون ماست پدر شوهرم خیلی اصرار کرد که سه روزبیاخونمون بمون من نمی رفتم آخرش رفتم و پشیمون شدم واسه مخالفان چون حتاپوشک بچه رو هم عوض می کردم و بهم خیلی رسیدن

بوسه ی خداروی زخم های قلباتون

سزارین بودم توان ک ندارم خوشمم نمیاد ازشون با بچه ۱۴ روزه مثل بچه ۶ ماهه میخوان رفتار کنن

نرو پس اگرم زنگ زدن دوباره بگو اصلا جون ندارم نمیتونم و اینا 

اگر گفت دلمون برای بچه تنگ شده بگو تماس تصویری میکیرم 

پس چرا میخوای بری اذیتتم کردن بمون خونه 

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

من که با اینکه تنها بودم خونه خودم موندم خونه مادر شوهرمم بعد سه ماه رفتم

خیلی خوبه من خونه مامانمم اصلا هم دلم نمیخواد برم خونه مادرشوهرم 

باید خواستم برم ساعت ۶ عصر برم ک زود هم بتونم بیام خونه

خیلی خوبه من خونه مامانمم اصلا هم دلم نمیخواد برم خونه مادرشوهرم باید خواستم برم ساعت ۶ عصر برم ک زو ...

جریانت نمیدونم چیه میگی اشکمو درآوردن پیش آدما یا جایی که اشکتو درآوردن نرو