2777
2789
عنوان

استرس

138 بازدید | 19 پست

ادم استرسی هستم و متاسفانه نشخوار فکری هم دارم 

دست خودم نیست ولی واقعاافسردگیو دارم حس میکنم با اینکه سنم کمه 17 سالمه چیکار کنممم دوست ندارم افسرده باشم:)) 

قبلا اصفهان بودیم و کلی دوست داشتم هرروز بیرون بودم 

خلاصه که تنها نبودم به خاطر خودخاه بودنش برداشت اورد مارو کرمانشاه هیچکسیو ندارم وضعیت شهرهم که نابودهدلم نمیخاد از خونه بزنم بیرون

رقیب من فقط خودمم...                                               یه روزی به حرفم میرسی!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین بابت استرست که خب باید یاسعی کنی خودت کنترلش کنی یااینکه بری تراپی

ولی از بابت افسردگی بنظرم اونجایی که رفتی سعی کن کلاسی ثبت نام کنی ، نمیدونم به هرچی که علاقه داری مثلا موزیک یا نقاشی یا سفالگری یا...

اینجوری ازین طریق دوست های زیادی هم پیدا میکنی و محل زندگیت برات قابل تحمل تر میشه

برو پیش مشاور کمکت کنه سعی کن هرروز شده نیم ساعت بری بیرون پیاده روی ای چیزی

اگر کرمانشاه باشی متوجه میشی 

شهر ما امنیتش منفی صفره بابامم میگه نیا با من مامانمم از بیرون خوشش نمیاد

با مادرمم دعوای خیلی بدی کردم الان با هیچکسی حدود یک هفته هست که حرف نمیزنم

رقیب من فقط خودمم...                                               یه روزی به حرفم میرسی!

من هم 18 سالمه افسردگی دارم افکار منفی خیلی به سراغم میاد ولی من اکثرا با خانواده میرم بیرون ولی خب بازم حالم خوب نمیشه به نظرم برو مسافرت و باشگاه و طبیعت گردی حالت خوب میشه ولی من حالم چند ماه خوب میشه چند ماه بد، برای افسردگی قرص مصرف میکنم

کرمانشاه که عالیه منم استرسی ام و بیرون نمیرم ولی مشکل شهر نیست

من قصد توهین ندارم به هرحال شاید کسایی تعصب داشته باشن 

برای من مثل این میمونه که از امریکا بهو ببرنت یه جا مثل روستا بگن زندگی کن 

واقعا نمیتونم همش انگار روحم اونجاست همش فکر میکنم پارسال همین موقع مثلا فلان جا بودم

من قصد توهین ندارم به هرحال شاید کسایی تعصب داشته باشن برای من مثل این میمونه که از امریکا بهو ببرنت ...

کرمانشاه خیلی سرسبز و قشنگه احتمالا منم برم اصفهان همین حس رو دارم .برو شهربازی بیرون حتی شده تنها خوش میگذره

من هم 18 سالمه افسردگی دارم افکار منفی خیلی به سراغم میاد ولی من اکثرا با خانواده میرم بیرون ولی خب ...

مسافرت؟ 😂🤦 نه امسال که نمیریم 

باشگاهم حوصلم نمیکشه (برای همین میگم دارم افسرده بودنو حس میکنم)

اینجا طبیعتی نداره همش اشغاله هزجا که پا بزاری 

کرمانشاه خیلی سرسبز و قشنگه احتمالا منم برم اصفهان همین حس رو دارم .برو شهربازی بیرون حتی شده تنها خ ...

وای کرمانشاه شهر بازی نداره اصلانم سرسبز نیست کی میگه سرسبزه

برو اصفهان ببین چه بهشتیه

وای کرمانشاه شهر بازی نداره اصلانم سرسبز نیست کی میگه سرسبزهبرو اصفهان ببین چه بهشتیه

چی بگم رفتم حالت مسافرت ولی واقعا کرمانشاه خیلی بهتره اونجا همه چیز هم خیلی گرون تره و خبری از تخفیف و اینا هم نیست

مسافرت؟ 😂🤦 نه امسال که نمیریم باشگاهم حوصلم نمیکشه (برای همین میگم دارم افسرده بودنو حس میکنم)اینج ...

منم مثل تو هستم دقیقا هم استرس دارم هم فکرای منفی سراغم میاد اصلا تو خونه نمیتونم راحت باشم فقط باید برم بیرون یه مدت زود زود مسافرت میرفتم حالم خوب میشد به نظرم برو پیش تراپیست باهات حرف میزنه خیلی کمک میکنه به حالت من چند بار رفتم حالم خوب شده بود فکرای منفی تخلیه شده بود و این که اگه میتونی برو کلاس زبان و رقص و اینا البته من همه‌ی این راه هارو امتحان کردم فقط یه مدت خوب شدم بازم برگشت 

منم مثل تو هستم دقیقا هم استرس دارم هم فکرای منفی سراغم میاد اصلا تو خونه نمیتونم راحت باشم فقط باید ...

من قبلا اینجوری نبودم خیلی انرژی داشتم ولی الان حوصله خودمم ندارم خیلی بد  شدم

وای کرمانشاه شهر بازی نداره اصلانم سرسبز نیست کی میگه سرسبزهبرو اصفهان ببین چه بهشتیه

اکثر شهر ها جاهای زیادی برای تفریح ندارن تهران خیلی خوبه هم جاهای تفریحی داره هم امکانات پیشرفته منم تبریز زندگی میکنم شهر خیلی خوبیه ولی خب زیاد جای تفریحی نداره