2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم 🌸  لکه‌بینی طولانی‌مدت مخصوصاً وقتی رنگش قهوه‌ای باشه و بیشتر از چند روز طول بکشه، بهتره جدی گرفته بشه.  با توجه به اینکه دو ماه قبل پریودت کامل نبوده و الان هم این حالت ادامه‌دار شده، ممکنه علتش اختلالات هورمونی، کیست، یا حتی تغییرات در ضخامت دیواره رحم باشه.  اگه بخوای، می‌تونم راهنماییت کنم که چه بررسی‌هایی لازمه انجام بشه تا علتش مشخص بشه و درمان مناسب شروع بشه.  نگران نباش، با یه بررسی ساده می‌شه خیلی چیزا رو روشن کرد و حالت بهتر بشه 💕

سلام عزیزم 🌸 لکه‌بینی طولانی‌مدت مخصوصاً وقتی رنگش قهوه‌ای باشه و بیشتر از چند روز طول بکشه، بهتره ...

میدونم قشنگم تنبلی تخمدان دارم همون دوماه پیش دکتر زنان رفتم همه چی اوکی بود پاپ اسمریمم دادم اوکی بود

گفت ورزش انجام بده

دیگ ازمایش تیروئید و اینا انجام ندادم

تنبلی تخمدان معمولاً نیاز به بررسی‌های کامل‌تری داره، مخصوصاً از نظر هورمون‌هایی مثل تیروئید، پرولاکتین، و انسولین.  ورزش خیلی کمک‌کننده‌ست، ولی اگه لکه‌بینی یا بی‌نظمی پریود ادامه داشته باشه، بهتره یه چکاپ کامل‌تر انجام بدی تا مطمئن بشیم همه چیز تحت کنترل هست.  اگه خواستی، می‌تونم راهنماییت کنم که چه آزمایش‌هایی بهتره انجام بشه تا روند درمانت دقیق‌تر پیش بره