2777
2789
آره درسته،بخاطر اینکه همه ی آدما برای اینکه به درسی بهت بدن میان تو زندگیت و بعد میرن و ماهم باید یا ...

داستان من ازین قراره که من از خدا ی ادمیو خواستم به عنوان همسرم 

یعنی ویژگی هاشو نوشتم تو دفتر و از خدا خواستم منو بهش برسونه 

یروزی که داشتم دعا میکردم دقیقا سر کله ی یک آدمی پیدا شد و باهم آشنا شدیم این آدم ۹۹ درصد همون چیزی بود که من از خدا و قانون جذب میخواستم 

بعد ی گره ای افتاد و از من دور شد من میگم شاید حکمت خداست بخاطر دلایلی هنوز وقتش نشده همسرم بشه 

ولی نمی‌دونم چرا ته دلم همیشه حس خوب داشتم بهش و که قطعا هم بهش میرسم همش فکرمی‌کنم میشه 

حتا اگه هزاران نفر ادمم بیان بگن نمیشه ولی ته قلبم حس میکنم که میشه

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

الان مثلا منهمسر خیلی خوب می‌خوام تصور کنم دارمش؟یعنی توهم!

این بحثش فرق داره،

مثلا شنیدی میگن روحیه شون یکیه؟

یعنی روحشون عاشق هم شده(خیلی هم پایداره)

ولی وقتی جسم عاشق بشه(قیافه‌،پول،اخلاق،اندام)هیچوقت پایداری نداره و اگه داشته باشه هم خوشبخت نیستن.

پس برای این چیزا باید ارتعاشتو ببری بالا تا اونی که در سطح و ارتعاش توعه توی مسیرت قرار بگیره.

نور و عشق الهی جاریست✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا تجربه داریتعریف کن یا بگو چی کنم

من خودم  پول جذب کردم اینم روش استادمه که ازش کمتر از ۲۱ روز نتجیه گرفتم
در طول روز پنجاه مرتبه
من ثروتمندم هشت هشت هشت

رو تکرار کنید با حس خوب و انرژی مثبت

مدیتیشن روی عدد تکراری، به معنای تمرکز و تکرار آن در ذهن است

رمز گوشیتون رو بزارید 777444

روی برگه ای عدد888رو بنویسید و بچسبونید به آینه
و یا در دفتر شکر گزاری بنویسید

شب قبل خواب به عدد 888فکر کنید عزیزم
ب مدت ۲۱روز عزیزم

دوست دارم همیشه خنده رو لبات باشه اینجوری😆 ؛ یا اینجوری 😂؛ البته میتونی راحت تر بخندی اینطوری 🤣؛ هیچوقتم اینطوری🥺  ، یا اینطوری 😩 و یا اینجوری😭 نبینمت امیدوارم هیچوقت اینطوری😓 به کسی نشی، سر کسی هم اینجوری نشی😡، خلاصه تو یه 🌷هستی که تو ❤️مایی 

من ۱۷ ساله کار میکنم و درامد دارم اصولا هرچیزی که خواستم رو بهش رسیدم حالا چه مسیرش خیلی سخت و افتضاح باشه و چه آسون ولی رسیدم. یادمه ام وی ام ایکس ۳۳ میخواستم رفتم نمایندگی توش نشستم تست درایوشو رفتم و خب پولم نرسید بخرم. خیلی تو فکرش بودم کاملا یادمه نشیتم تو خونه غصه خوردم عکسشو کشیدم و شد ارزوم، چند ماه بعد یکی از همکارام که قسطی خریده بود یک ماه بود، پول لازم شد و خواست بفروشهدو واقعا زیر قیمت خریدم و چکاشو دادم و رسیدم به ماشین ارزوم، اپارتمانمم اینطوری خریدم، دانشگاهی که دوست داشتمم اینطوری رفتم ولی خب واقعیت اینه که مسیرش یخت بود بهم شانس و موقعیت داشتنش داده میشد و میدیدم مسیرش سخته ولی انتخاب میکردم وارد بشم بهش شاید اگر میترسیدم یا خسته میشدم این شخصیت و زنی که امروز از خودم ساختم نبودم.

البته که کلیم اشتباه کردم و تاوان دادم ولی مسیرش رو انتخاب کردم.

این بحثش فرق داره،مثلا شنیدی میگن روحیه شون یکیه؟یعنی روحشون عاشق هم شده(خیلی هم پایداره)ولی وقتی جس ...

خوب چطوری

مثلا چی کار کنم ارتعاشم بالا بره خانوادم رومخمن 

من خیلی استرس دارم افسرده شدم

ببین مثلا همه باهم دعوا می کنند کدورت پیش می یا

کسایی ک عاشقشون بودم باهاشون دعوا میکنم 

از چشم افتادن چرا؟

شدنیه.ب شرط اینک اول زباله های ذهنی رو دور بریزیم.توکل کنیم و ارامش بگیریم و استرس نداشته باشیممن جذ ...

من نه شاغلم 

نه آزاد من تک دخترم که محدود شده، دوست دارم فقط نجات پیدا کنم

کن استعداد زیاد دارم ولی دست و دلم بکار نمیره خیلی اذیتم کردن

ولی خودشون اینجوری نمیدونن 

تنها راه نجاتم فقط ازدواج خوبه میشه اونم جذب کرد؟

دیگه چیزی خوشحالم نمیکنه

شدنیه.ب شرط اینک اول زباله های ذهنی رو دور بریزیم.توکل کنیم و ارامش بگیریم و استرس نداشته باشیممن جذ ...

خونمون استرس میده چیکار کنم خوابم نمیشه راحت داشت چشمم می پره معدم داغون شده 

خوب چطوریمثلا چی کار کنم ارتعاشم بالا بره خانوادم رومخمن من خیلی استرس دارم افسرده شدمببین مثلا همه ...

خب ببین وقتی ارتعاشت میره بالا خودت اون افراد سمی و کسایی که اذیتت میکنن رو حذف میکنی و ممکنه که یه مدت با خودت تنها بمونی،

روش زیادی داره توی ریلزای اینستا هم پره 

ولی مثلا 

بخشش 

حذف کینه

مهربونی با طبیعت یا حیوونا

رفتن به طبیعت

پاکسازی ذهن(سکوت ذهن)که باعث میشه وقتی همه دارن یکیو قضاوت میکنن تو قضاوتش نکنی که مدیتیشن هم جوابه

حفظ آرامش(مدیتیشن بازم)

ایمان قوییی

نامه شکرگذاری و...

خیلی زیادن خودتم یه تحقیق کن

نور و عشق الهی جاریست✨

من نه شاغلم نه آزاد من تک دخترم که محدود شده، دوست دارم فقط نجات پیدا کنمکن استعداد زیاد دارم ولی دس ...

چرا نشه.یکی از دوستام چله یاسین خوند شوهر اخلاقی گیرش اومده.

ان شاالله قسمت شمام ازدواج با شخصی خوش اخلاق و زن دوست باشه.

خب ببین وقتی ارتعاشت میره بالا خودت اون افراد سمی و کسایی که اذیتت میکنن رو حذف میکنی و ممکنه که یه ...

راستش

همه اینایی ک فرمودید رو انجام میدم یعنی شخصیتمه

امان از خانواده سمی

نمی تونم حذف کنم ک فقط حرص میخورم دوست نیس ک حذف بشه

راستشهمه اینایی ک فرمودید رو انجام میدم یعنی شخصیتمهامان از خانواده سمینمی تونم حذف کنم ک فقط حرص می ...

فاصله که میشه گرفت؟

گهگداری برو پیششون ولی به روانت هم احترام بذار

نور و عشق الهی جاریست✨