منتظر۳۹ مدیر عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 216 عنوان اتیسم | مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 33 پست سلام ،پسرم ۵ ماه و نیمه ،از وقتی به دنیا اومده همش فکر میکنم اتیسم داره،هر حرکتشو زیر ذره بین گرفتم ،الانم میبینم آوا هایی که بچه ها در میارن مثل اگو و آغو در نمیاره ،این فکرها من به حد مرگ میترسونه،کار شب و روزم شده گریه و غصه 1404/05/08 | 14:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
منتظر۳۹ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 216 عزیزم پسر منم ۵ و نیمشه منم سن بالا باردار شدم ناخواسته اسید فولیکم نخورده بودم.الان یه سری علایم دا ... من فعلا کاری جز انتظار نمیتونم بکنم ،دکترش فعلا گفته همه چی اکیه،امیدوارم خدا هوای ما رو داشته باشه
منتظر۳۹ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 216 تو رو خدا اشتباه منو نکن من هنوزم که پسرم سه ساله شده یه جوری رفتار می کنم انگار مریضه از بچگی مقایس ... سلام،چرا شما مثل منید،منم همینم،دارم خودمو زجر میدم،هر ماه از دکترش میپرسم اتیسم نداره؟؟ خیلی خستم ،اصلا از زندگی لذت نمیبرم
نازگل۱۳۹۰ عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 8104 سلام،چرا شما مثل منید،منم همینم،دارم خودمو زجر میدم،هر ماه از دکترش میپرسم اتیسم نداره؟؟ خیلی خستم ، ... از این نظر میگم مثل شمام که از اول میگفتم نکنه اوتیسمه و هیچ لذتی از بزرگ شدنش نبردم و چقدر گریه کردم
منتظر۳۹ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 216 از این نظر میگم مثل شمام که از اول میگفتم نکنه اوتیسمه و هیچ لذتی از بزرگ شدنش نبردم و چقدر گریه کرد ... کار منم گریه هست