سلام ،پسرم ۵ ماه و نیمه ،از وقتی به دنیا اومده همش فکر میکنم اتیسم داره،هر حرکتشو زیر ذره بین گرفتم ،الانم میبینم آوا هایی که بچه ها در میارن مثل اگو و آغو در نمیاره ،این فکرها من به حد مرگ میترسونه،کار شب و روزم شده گریه و غصه
سلام زیر 2 سال که تشخیص نمیدن ولی خیلی بی تابی یک معاینه ببر متخصص کودکان بعد بازم خیلی عصبی بودی یک متخصص کاردرمانی کودکان ببر ببینه بچتو سمت سسعادت آباد هم بودی ببر کلینیک کاردرمانی آریان دکتر نعیمی کارش عالیه
عزیزم پسر منم ۵ و نیمشه منم سن بالا باردار شدم ناخواسته اسید فولیکم نخورده بودم.الان یه سری علایم داره که منم فکر میکنم اونیسم دارم دیوونه میشم به جهت صدا گاهی واکنش داره گاهی تو اینه ارتباط چشمی نداره موقع شیرخوردن نگاه نمیکنه ...
تو رو خدا اشتباه منو نکن من هنوزم که پسرم سه ساله شده یه جوری رفتار می کنم انگار مریضه از بچگی مقایسه کردم چرا اینکار رو نکرد چرا نفهمید چرا نخندید اما بعد از یه مدت دیدم همه کارا رو داره انجام میده همه بچه ها مثل هم نیستن من که الان دارم این پستو مینویسم هنوز درگیرم با خودم، میگم چرا کمتر از بقیه حرف میزنه چرا همه اشیا رو نمیشناسه خوب وقتی خودم یادش ندادم بچه از کجا باید بفهمه پریروز سرما خورده بود بردم دکتر بعد که دارو داد گفتم دکتر کم حرف میزنه گفت میگه مامان آب بده گفتم آره گفت برو چیزیش نیست گفتم از اوتیسم می ترسم گفت با بچه ها بازی می کنه گفتم آره گفت چیزیش نیست اومدم سوال بعدی رو بپرسم گفت برو اوتیسم نیست، دیگه اومدم خونه ، خودت رو پیر می کنی عزیزم بخدا چیزیش نیست