2777
2789

فر

مایکروویو

آون توستر

آسیاب

چرخ گوشت

سولاردوم

سرخ کن

سبزی خرد کن

خرد کن

همزن 

اسنک ساز

ساندویچ ساز

اسپرسو ساز

میوه خشک کن

کتری برقی

زودپز چندمنظوره

دستگار گریل

اسپلیت

تلفن

پنکه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا خود خداوند

چخبره خواهرم ورشکست میشی

میوه خشک کن جدید بود

😮😮

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
اسنک ساز و ساندویچ ساز یکیهگریلو حذف کن ساندویچ ساز خودش گریل دادهاسپیلت و پنکه رو حذف کنفر و ماکروف ...

ینی فقط کولر؟ 

پنکه لازم نیس؟ 

یا اسپیلت به عهده داماده؟ 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

به نظر نصفش حذف من الان 13ساله دارم الکیه بیشترشان 

کاربر جدید نیستم سال ۹۷فعالیت دارم متاسفانه به خاطر الطاف بعضی از دوستان چند بار معلق شدم دوباره اومدم مادر دو پسر ویک دختر نازم تجربه به اندازه خودم دارم حرف اضافه نمی‌زنم و بیشتر خواننده هستم حالا که خوندی یک صلوات برای ظهور بابا مهدی جان بفرست ،،،🥰😍 

اصلا قهوه خوری که اسپرسوساز میخوای بگیری؟

یا خونه ت اسپیلت میخواد فقط؟ کولر آبی جواب نمیده؟

یا مثلا میده خشک کن چه ضرورتی داره

یا مثلا ساندویچ ساز مگه همون اسنک ساز نیست؟؟

تلللللفن اصلا دیگه جز جهیزیه نیس

به عهده داماده ینی؟