2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین پای یه زندگی درمیون

138 بازدید | 10 پست

شوهرم  1ماهه ولم کرده و رفته بچه هم نداریم 

مدام میگفت برو برو من خسته شدم نمیتونم خوشبختت کنم منم گفتم طلاق میخوام و.... خیلی بدی داشت ولی چون دوسش داشتم برام مهم نبود مثلا ۵.۶  بار اومدم قهر  خونه پدرم   البته خودم میگفتم ببرم و خستم ازت نمیخوام و هر سری من میرفتم سمتش  دیشب بازم من رفتم سمتش و بهش گفتم اگه منو دوست داری یه تلاشی بکن و به خودت بیا من دوست دارم اونم گفت منم دوست دارم و تو خودت همش میگفتی طلاق خواسته تو بودتو کنار من مدام حالت بد بود منم خسته شدم دیگه همه جوره هم پشتت هستم و.... هفته دیگه دادگاه داریم 

به خانوادم نگفتم که باز من رفتم سمتش و گفتم اون پیام داد الان میگن نباید جوابشو بدی  ۱ ماه کدوم گوری بوده  جوابشو نده محلش نزار ولی من خواستم باهاش توافق کنم خانوادم میگن جوابشو بدی قیدتو میزنیم بنظرتون چیکار کنم؟؟؟؟؟  امروز بهم پیام داد باز ولی جوابشو ندادم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم. نمیدونم چقدر سختی کشیدی اما اگه هنوز کارد به استخونت نرسیده طلاق نگیر مگه اینکه میدونی زندگیت بعد طلاق تامینه از هر جهت. من خواهرم طلاق گرفت خیلی سختی کشید اما تصمیم گرفت دوباره کنکور داد حقوق تهران قبول شد الان خداروشکر میگه خیلی راضیه

تو این روزای سخت بیاین هوای همدیگه رو داشته باشیم🙏🏻🙏🏻🍃با احترام درخواست دوستی نمی پذیرم 🍃 حتی شما دوست گرامی 🍃🤗

والا من تاپیکاتو خوندم حقیقتا برگام ریزش کرد...

گفتی طرف اسم خواهرتو تو رابطه میاره!

نمیدونم واقعا چرا هنوز این ادمو دوس داری ولی اگه فک میکنی بعد جدایی پشیمون میشی یه فرصت دیگه بهش بده تا کامل خودشو از چشمت بندازه بعد جدا شو!