2777
2789
عنوان

طلاق بدون مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 38 پست
دلیل طلاق رو میتونی بگی؟

دیگه نمیخوامش خیلی ناامیدم کرده چندین سال جنگیدم و حالا تحملشو ندارم تحمل هییییچ مردی رو

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند
بلاخره تو طلاق توافقی سرمهریه هم توافق میشه ولی من نمیخوام توافق کنم

شما حق طلاق داری نمی‌دونم ولی دوستم رفت دنبال مهریه چندتا سکه گرفت الان رفت درخواست طلاق داد که ازدواج مجدد کنه شوهرش طلاق نداد توافقی مقداری پول گرفت و دارن جدا میشن مرد باید راضی بشه که طلاق بده و توافق بشه 

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم. دخترخالم طلاق‌گرف. بعد طلاق ک حرف‌مهریه شد قاضی گفته بود قبل‌طلاق باید پیگیرش میبودی و ولش‌ ...

ولی خیلیا بودن طلاق گرفتن شوهره باز فراری بوده بخاطر مهریه زنش و زنه حکم جلبشم داشته تازه نامزدیم کرده بود زنه

ولی خیلیا بودن طلاق گرفتن شوهره باز فراری بوده بخاطر مهریه زنش و زنه حکم جلبشم داشته تازه نامزدیم کر ...

خب اااره .بخاطر اینکه همون حین طلاق‌مهرو گذاشته بودن اجرا. و پرونده باااازه تااخر عمرشون. حتی اگر طلاق‌بگیرن ازدواج کنن  اما طلاق‌بگیری تموم بشه نمیتونی بری‌ واسه مهر اقدام کنی مهر بذاری اجرا. 

parasoo1989@
به خاطر خودم نمیخوام به خاطر آینده دخترم

نه عزیز. طلاق بگیری نمیتونی بعدا مهر بگیری. راهنمایی غلط‌ دادن دوستان. اگر الان مهر بذاری اجرا پروندش باز باشه طلاقم بگیری بله تااخر میتونی پیگیر مهرباشی

parasoo1989@
ولی خیلیا بودن طلاق گرفتن شوهره باز فراری بوده بخاطر مهریه زنش و زنه حکم جلبشم داشته تازه نامزدیم کر ...

خب اون قبل طلاق پرونده مهریه رو درست کرده

پرونده باز بوده 

حکمی رو پرونده هست 

ولی ایشون میگه الان هیچ اقدامی نکنه 

بزار بعد طلاق 

این نمیشه 

دیگه شوهرش نیست که بخواد مهریه بدهد

قبلش باید اقدام کنع

بهرادگلم عشقم ۲۸شهریورزمینی شد خدایاشکرررررررت