2821
2789

هفته ای یروز میشه اضافه کاری داشت

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هفته ای یروز میشه اضافه کاری داشت

اون اضافه کاری رو مدیر میده یا اداره؟ 

یا میتونم خودم مدرسه غیر انتفاعی بگردم پیدا کنم اون یه روز رو برم اونجا

هیهات من الذله هیهات من الذله✌🏻

هر معلم باید در هفته ۲۴ ساعت الی ۳۰ ساعت موظف رو تکمیل کنه که میشه ۴ یا ۵ روز تک شیفت گاهی تمام ساعاتش در یک مدرسه تکمیل میشه گاهی مجبوره ۲ یا ۳ مدرسه بره تا ساعاتش تکمیل بشه  و میشه  بعنوان اضافه کار در مدارس غیر دولتی هم کار کرد 

۱.آره میشه۲.یه حکم دارن،مدرسه دوم به صورت حق التدریس محاسبه میشه اگه دولتی باشناگه یکی دولتی و اون ی ...

من دبیری میخونم فکر کنم هفته ای سه چهار روز باید برم سرکار

یه روزش رو میتونم خودم مدرسه غیر انتفاعی پیدا کنم برم؟

من دبیری میخونم فکر کنم هفته ای سه چهار روز باید برم سرکاریه روزش رو میتونم خودم مدرسه غیر انتفاعی پ ...

۴ روز تک شیفت باید بری نگه ابنکه مدرسه شیفت عصر پیدا کنی به جای ۴ روز تک شیفت مثلا دو روز دو شیفت بری 

اره میتونی غیر انتفاعی هم بری 

اگر رشته ات کمبود داشته باشین همون اداره درخواست بده اضافه کار بهت بدن

۴ روز تک شیفت باید بری نگه ابنکه مدرسه شیفت عصر پیدا کنی به جای ۴ روز تک شیفت مثلا دو روز دو شیفت بر ...

ببخشید اضافه کار همون حق التدریسه؟

اون اضافه کاری رو مدیر میده یا اداره؟ یا میتونم خودم مدرسه غیر انتفاعی بگردم پیدا کنم اون یه روز رو ...

اره اون یروز آزادی هرجا بری

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..