2777
2789
عنوان

درباره ایس تی🍷🥃🍺

228 بازدید | 13 پست

از تو نت دستورشو دیدم و درست کردم و واقعا هم خوشمزه بود ولی بعدش چنان یبوست شدم که به غلط کردن افتادم گول ظاهر و مزه شو نخورید و چای یخی یا همون ایس تی رو نخورید 

اینم یه توصیه از من به شمااا 

😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شیر چای رو خیلی دوست دارم امتحان کنممم

همین الان دارم درست میکنم 😍

یه لیوان شیرو بجوشون اگه دوست داشتی هل و زنجبیل و دارچین هم یکم بریز توش بزار پنج دقیقه ای بجوشه بعدش نصف لیوان چای دم شده غلیظ بهش اضافه کن 

یا شکر یا عسل بهش اضافه کن 

و

نوش جاااان 🥰

پس بعضیا چجوری انقد ایس تی و ایس کافی اینا میخورن

روده های قوی دارن 

یا شایدم اونام یبوست میشن ما خبر نداریم 🤨

ولی 

عقلشون نمیرسه از ایس تی و ایس کافی هست 🤣

توی دستور من از شیر هم استفاده شده بود شاید ترکیب شیر و یخ و چای و شکر و زنجبیل و دارچین مشکل زاست😆

😂😂😂😂😂😂😂😂

با اینا باید اسهال میشدی نه یبوست😊😊😊😊

برای کسی بمان که بداند ماندن چیست

من همیشه آیسد تی میخورم و مشکلی هم ایجاد نمیکنه برام. یه قوری گنده چای درست میکنم میذارم یخچال و طی هفته میخورم. البته آیسد تی شیر نداره. با لیمو و عسل و گاهی وقتا یه کم آب گریپ فروت میخورم من. توی خود چای هم موقع دم کردن بهارنارنج و هل میریزم.

من همیشه آیسد تی میخورم و مشکلی هم ایجاد نمیکنه برام. یه قوری گنده چای درست میکنم میذارم یخچال و طی ...

اره شیر نریزی توش بهتره من اینجوری خواستم خوشمزه ترش کنم البته تو نت نوشته بود 

با روش تو درست میکنم حتما مرسی 🥰