2777
2789
پسری که وضع خانواده اش ضعیفه باید از ۱۵ ۱۶ سالگی بره سرکار الان دیگه باید یه کار و حرفه ی ثابت داشته ...

واقعا سخت شده هرچقدم پول در بیاری از این ور گرونی همشو میشوره میبره

بستگی ب شرایط خانوادگی داره، اینکه بعضیا حامی نداشتن و حتی مجبور بودن خرج خونه بدن و...اینارو نمیشه مقایسه کرد با کسیکه شرایط نرمال داشته.یه ماشین و پس انداز ب اندازه ی اجاره خونه بنظرم باید داشته باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکیو میشناسم 

خونه و ماشین داره 

خودشم شاغله 

مشاوره و استاد 

همشم زحمتای خودشه 

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

بستگی داره

یکی هست فقط درس خونده جز یه ماشین هیچی نداره یا یکی دیگه از بچگی کار کرده الانم کسب و کار خودشو داره 

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

بنظرمبا شرایط شما یه زمین از خودش داشته باشه با ماشین ولی خب اگه خرج خونواده رو هم داده باشین باز یکم سخته و بستگی داره از چندسالگی کارکرده باشین

قرار بود الگو بشم درس عبرت شدم
بستگی دارهیکی هست فقط درس خونده جز یه ماشین هیچی نداره یا یکی دیگه از بچگی کار کرده الانم کسب و کار ...

من میگم کاری که انجام میدیم خیلی مهمتر .کارمند بودن با برا خودت مار کنی خیلی فرق داره

مهمتر از همه 

بستگی به میزان تلاشت داره !

رویاهای بزرگ ببافی ولی جات خونه باشه 

رویا ها ، رویا میمونن .

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :)