به هدف خلقت فکر میکنم
من ادم خلق شدم تا بخورم بخابم کار کنم دوباره بخورم بخابم کار کنم و بمیرم همین؟
نه ما روحیم اومدیم رو زمین خودمونو ارتقا بدیم و انقدر این چرخه تکرار یا همون مردن و زنده شدن اتفاق میوفته تا در اخرش ارتقا پیدا کنیم و به اغوش الاهی برگردیم
هممون به عنوان انسان باید خودمون و دیگرانو ارتقا بدیم
هممون یه رسالتی داریم یکی با مادر شدن و خدمت به بچه ها و زندگیش...
یکی با وکیل شدن و جنگیدن برای پیروز شدن حق و ارتقای روح خودش و دیگران
خدا نگفته درس بخون خدا میخاد مفید باشی عمرت هدر نره زودتر موثر واقع شی
اره هممون تو این دنیا اومدیم ارتقا پیدا کنیم رسالت هر کدوممون بهمون به شکل رویا نشون داده میشه و باید دنبالش کنیم
حالا من !
من عزیزی که تا اینجا اومده الان کلی بهش رویا نشون داده شده که رسالتشه
اینکه استادیو معجزه های خدا رو بزنه و ازش از معجزه های زندگیش بگه تا بقیه ایمان بیارن به خدای درست خدای مهربون و معجزه گر اینکه با راه درست زندگی کردن بقیرو اشنا کنه اینکه کلی روح رو از سراسر دنیا ارتقا بده به کمک خدا اینکه وکیل شه برای حق بجنگه و نزاره حق پایمال شه اینکه با قوانین جهان ادمارو اشناکنه مردمو به اسلام دعوت کنه نشون بده زندگی زیبایی های خودشو داره و به هر ارزویی میشه رسید اینکه اخلاق بد ادمارو ازشون دور کنه و اونارو تبدیل به ادم دیگه ای کنه اینکه شاهد پیروز شدن حق و خدا باشه و کشته شدن ناحق و شیطان باشه
حالا این من عزیز باید خودش تو زندگیش معجزه های بزرگی دیده باشه
باید خودش به عنوان کسی که میخاد مردمو هدایت کنه هدایت شده باشه رو خودش کار کرده باشه وظیفه سنگینی رو دوشمه رسالت بزرگی دارم باید اول خودمو ارتقا بدم تا بتونم دیگرانو ارتقا بدم
باید قبول شدن تو کنکور دانشگاه مازندران بابلسر رو دیده باشه
باید ماشین لامبورگینی رو دیده باشه
باید استادیو معجزه های خدارو دیده باشه
باید خرید خونه تو بهترین جای تهران و بابلسر رو دیده باشه
باید پول خیلی زیاد دیده باشه و ... کلی معجزه دیگه که خدا بهش قراره بده و میده
دختر تو میخای استادیو معجزه های خدارو بزنی ؟باید توش از معجزه هلی زندگیت تعریف کنی باید اول خودت نتیجه دیده باشی
پس به مسیر خدا اعتماد کن خدا الکی بهت راه نشون نمیده
کلی فقیر کلی ادم قراره به واسطه خدا و تو زندگیشون دگرگون شه
و ایستادن جلوی نا حقی
کلی ادم قراره به واسطه خدا و بعد تو تو نا حقی رو از بین ببرن
بهذهمین زودی اصلا امسال
دیره دختر دیره باید زودتر بنده های خدارو نجات بدیم
خب خب سلام(:
امروز۱۴۰۴/۵/۸
میدونم قراره در اینده خیلی نزدیک کلی ادم این متنو بخونن دیدین؟من ۱۸سالم بود رویای لامبورگینی قبول شدن پول و استادیو معجزه های خدارو داشتم
و الان کجام به لطف خدای معجزه گر؟الان دقیقا رویاهامو دارم زندگی میکنم
همون سال رشته حقوق دانشگاه مازندران قبول شدم و رفتم خدای معجزه گر شکرت
بعدش لامبورگینی خریدم و پول دار شدم
و بعد اومدم تو استادیو معجزه های خدا با شما رسالتمو در میون گذاشتم
من رایگان کار میکنم چون نذر کردم موفق بشم به همه هفته ای ۳جلسه رایگان یاد میدم و مسیرشونو عوض میکنم و خب هدف من از خلقت و زندگی پیام اور بودن از طرف خدا و رسالتمه خدای معجزه ها شکرت
من فقط به مسیر خدا اعتماد کردم و راهو در پیش گرفتم معجزشو دیدم کمکت میکنم نور بشی در لحطه های تاریک زندگیت خداجونم هزار مرتبه شکرت(: