ماهی رو همینطوری میذاریم رو آتیش بعد که پخت حشو میریزیم رو شکمش و میذاریم یکم بمونه آبش حسو بخار بشه
موادش هم سبزی ماهی زرشک رب انار شیره خرما یا تمر هندی،پیاز و سیر رنده شده و نمک و فلفل و زردچوبه اس
" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... " (سهراب سپهری)