بچه هام نارس ب دنیا اومدن و دور از جون هربار که مریض میشن خیییییلی اذیت میشن و نوزاد دیگه ام نزدیک مهر بدنیا میاد برای اونم تو ترس هستم اون ی استرس جداست که اونجا اینم کوچولو و خدای نکرده مریض بشه و کسی کمک حالم نیست دانشجو هم هستم امتحانات خودم ب کنار و کسی ندارم کمک حالم باشه جز همسرم (تک فرزندم)اما خب شرایط کاریش خیلی بهش اجازه کمک نمیده از مریضی بچه ها دچار وسواس فکری و تمیزی بیش از حد هستم نمیدونم چیکار کنم گاهی میگم ثبت نام کنم فقط س روز تو هفته از اول مهر ببرم گاهی میگم بعد عید و دوره فشرده تابستان ببرم برای بچه های که مهر نرفتن پیش ...نمیدونم چیکار کنم دیوونه شدم از استرس چیکار کنم چون اونجا نوزادمم بزرگتر شده و مریضی کمتر نمیدونم تصمیمم درسته یا نه ... دچار عذاب وجدان شدم میترسم با اینکه خودم کتاب پیش دبستانی خریدم تا تابستون که بفرستم عقب تر باشن ...
منم همین شرایط رو داشتم تقریبا با این تفاوت که دختر من کلاس اول میشد، اون چند ماه اول واقعا پوستم کنده شد مخصوصا موقع حاضر کردن و فرستادنش به مدرسه، شب نخوابی و صبح زود بیدار شدن وای چه کابوسی بود
فقط 37 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد دو سالگی همین نی نی 🤭😍
خب بنظر شما بفرستم یا نه ؟ دارم دیوونه میشم از استرس فکر خیال
میتونی مجازی بفرستی، اتفاقا الان داشتم از مدرسه دخترم برمی گشتم برای یکی از اقوام پرسیدم اونم وسط زمستون نی نی به دنیا میاره گفتن میتونه مجازی شرکت کنه و مدرک بگیره
فقط 37 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد دو سالگی همین نی نی 🤭😍
میتونی مجازی بفرستی، اتفاقا الان داشتم از مدرسه دخترم برمی گشتم برای یکی از اقوام پرسیدم اونم وسط زم ...
اره اونم تو فکرم هست ...میدونی تنها فکرم اینه که ی وقت عقب نمونن و من باعث این موضوع نباشم اما خداشاهده که وقتی مریض میشن خیییییلی اذیت میشن ومیشم کسی نیست کمک حالم باشه و نوزادم اونجا کوچولویه خیلی استرس دارم دست خودم نیست همسرم میگه تصمیم با خودته کسی جای ما و تو نیست میخوام حداقل نوزادمم تا اونجا جون بگیره