2777
2789
عنوان

لطفا بیایین همسر و بابام همدیگه رو زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 13354 بازدید | 310 پست

بابات از شوهرت کلیه نخواسته 

گفته نصف خونه رو به نامت کنه 

شوهرت باید بهش فحش بده؟

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرت حدو حدود نمیشناسه،فحاشه.فردا تورم میزنه میگه باباتو زدم فحاشی کردم دست از من نکشیدی بدون جهیزیه هم اومدی الانم هرچه قدر دلم بخاد میزنمت.

شما چندروز میموندی خونه پدرت پدرت عصبی بود،شاید آتیشش میخابید.

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

وای چقدر طولانی بود🥱خب چرا نمیزنه به نامت تموم شه بره

همسرم قبلش گفت ک من هرچی دارم مال زنم و منن و قبلا هم ب خودم گفته بود میزنم اما گفت چرا بابات گفته باید قبل از ازدواج بزنی ب نام دخترم مگه تورو فروختن ولی خانوادم میگن ک بعدا طلاقت نده یا زن نیاره بالاسرت ولی همسرم اینجوری نیست

ارع💔همسرمم میگه بمون همچی درست میشه غصه نخور فقط زنگ و پیامم ب خانوادت نده من نمیگم قیدشونو بزن ولی ...

اگه دوست داره واقعا راست میگه خونه بنامت بزنه 

دعوا راه انداخته حقت نده 

تو هم ساده طرفش گرفتی بابات هم زده فحش داده راحت اومدی سمت این پسره

کاملا حق با همسرته..بجای همسرت بودم همه چیو میزاشتم و میرفتم پشت سرمم نگا نمیکردم..

چون پدرم تو خرید خونه کمکمون کرد همون شب ب همسرم گفت چون کمکت کردیم باید ۳ دنگ بشه ب اسم دخترم

همسرم قبلش گفت ک من هرچی دارم مال زنم و منن و قبلا هم ب خودم گفته بود میزنم اما گفت چرا بابات گفته ب ...

مشکل اینه که ساده هستی 

حرف بزرگتر متوجه نمیشی 

پدرت خوب این ها رو شناخته 

خب چرا اول این مسائل رو تو خونه خودتون حل نمیکنید ، شما باید به خانوادتون بگین کوتاه بیان اوا زندگی‌دنبال مال دنیا هستن درسته به فکر شما هستن اما این روشش نیست ، وقتی میگین برات همه چیز فراهم میکنه این ۳ دنگ به نام زدن چیه ، مهریه هست خب صبر کنید نیاز نیست الان به نام بزنه 

آقا هستم