2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته.....

358 بازدید | 44 پست

کیا دم عیدی شوهراشون بیکاره.من هیچی نتونستم بخرم تا حالا،وقتی میبنم همه اینقد شوق دارن لباس اینا میخرن دلم خیلی میشکنه.خیلی سخته خیلی.چرا اینطوری شد اخ افسردگی کرفتم حتی خونه تکونی هم نکردم.حوصله هیچیرو ندارم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما هم رو قول مشتریای همسرم واسه نقد دادن حساب کرده بودیم الان میگن ندارن همش چک میدن اونم بیشترش واسه تقریبا یه سال دیگست هیچیم نخریدیم فقط یه لباس واسه پسرم خریدم

خدا خودش رحم کنه! 😔

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶

زندگی بالا داره پایینم داره درسته سخته ببینی همه دارن میخرن وتونمیتونی اما یه دقیقه چشماتوببندبه اونایی فکرکن که پول دارن اما روتخت بیمارستانن وننیتونن چیزی بخرن😔

پسرداییم وضع مالیش بدنبود اماپارسال روتخت بیمارستان بود حتی لحظه سال تحویل بعد عیدم فوت شد😢😢

خدارو واسه سلامتیت شکرکن دعا کن رزق وروزیتون زیاد بشه دعای رزق وروزی بخون..همت هم بکن،مثلا کارتوخونه انجام بده..

ایناروگفتم تایکم اروم بشی،منکراین نمیشم که سخته اما میتونست ازاین سخت ترم باشه دوستم

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

عزیزم من سه سال شوهرم کار ازاد داشت ولی پول از ما فراری 

بخدا تا یادم میاد گریه ام میگیره یه روز اندازه هزار تومن پنیر خریدیم و هزار تومن نون روزمون بگذره 

خیلی سختی کشیدیم تازه دوساله وضعمون خوب شده

شما هم خوب میشه عزیزم 

ماشین دارید؟

اسنپ هم خوبه حداقل بهتراز هیچی

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶

عزیزم سخته درد داره 

از فکر و خیال خوابت نمیبره خوب میفهممت

ولی میگذره سخته ولی میگذره 

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶