2777
2789
عنوان

پیر پسر ارزش دیدن داره یا نه👇

36216 بازدید | 66 پست

خیلی فیلم قشنگی بود در عین حال وحشتناک و میخکوب کننده خیلی پیشنهاد میکنم . اما اینجور فیلما همیشه به خیلیا حس بدی میدن و خیلیا بدشون میاد درصورتی که این فیلم بالای ۷ تا جایزه برده که تازه بخاطر فضا و داستان فیلم خیلی محدودیت بوده . کلا نوشته شده بالای ۱۸ سال چون ژانر و داستانش اینطوریه که اگه زیر ۱۸ سال کسی باشه دیدم توی سینما رضایت والدین میگیرن که خب اگه پدر یا مادری اجازه ی دیدن فیلمو به بچش بده از کم فکری خودشه البته قصد توهین ندارم . میبینم که خیلیا نظر منفی دادن و میگن مناسب نیست و فلان... که این نظرات فقط بخاطر این بوده که فضای فیلم واقعیت بوده که خیلی جاها واقعا این اتفاقا افتاده توی همه ی کشورا . خواستم بگم به نظرات منفی زیاد توجه نکنید چون فیلم بی‌نظیر بود . فیلم سلیقه ای هست ولی خب شما خودتون تعداد جایزه ها رو ببینید یا حتی خود تیزر متوجه میشید که ارزش دیدن داره یا نه. تاپیک رو گذاشتم که دو دل نباشید برا دیدن فیلم . 🌷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تبلیغشو دیدم. اما هرچیزی که بیشترین جایزه تو بگو ملیاردها جایزه هم ببره و تیزر هم داشته باشه فکرن ...

دقیقااااا

بازیگر جماعت ۹۰ درصدشون برا پول هرغلطی میکنن 

حتی فیلمنامه های بی محتوا و مبتذل ...

من تبلیغشو دیدم. اما هرچیزی که بیشترین جایزه تو بگو ملیاردها جایزه هم ببره و تیزر هم داشته باشه فکرن ...

والا من توی اون سه ساعت سینما یه لحظه ام حوصله اما سرنرفت البته بازم میگم من سلیقه ام اینجور فیلماس

2790
2778
2791
2779
2792