2777
2789
عنوان

تیروئید کم کار

179 بازدید | 32 پست

خیلی شدید کمکار شده امروز دکتر بودم و بهم قرص داد میترسم تادارو بخواد اثر بزاره عوارض بدی داشت باشه برام 

کلسترولمم رفت بالا اصن خیلی بهم ریختم خیلی بد الان از خواب پریدم با تپش قلب 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولاش اینجوریه،کم کم بدنت عادت میکنه خطرناکه بخور قرصاتو

میخورم ولی تا بخواد اثر بزاره میترسم

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
مشکلی نداره قرص هارو یکساعت قبل از صبحانه و. سر ساعت بخور. تنظیم میشه.

ممکنه مثلا با روز اول و دوم  از خطراک بدش جلو گیری بشه؟ 

فک کنم تیروئید زود خوب بشه کلسترول هم باید رژیم بگیری

من اصلا چاق نیستم

ورزش میکنم مرتب 

😭برام دعا کنید

میخورم ولی تا بخواد اثر بزاره میترسم

نترس عزیزم هرقرصی اولش عوارض نشون میده تا بدن عادت کنه،حالا یکی تو دوهفته اوکی میشه یکی یک ماه

دخترم شش سالشه اونم کم کاره تیروییدش از چهارسالگی میخوره قرص،اولاش ک شروع کردیم ب قرص خیلی بی حال میشد یعنی انرژیش صفر شده بود همش بی حال بود بعد یکی دوماه خوب شد این حالتاش

مگ رو چنده کلسترول و تیروئیدت

کلسترولم رفته رو ۱۸۸

تیروئیدمم  رفته رو ۶۰کم کاریش 

دکتر خیلی دعوام کرد امروز 

نترس عزیزم هرقرصی اولش عوارض نشون میده تا بدن عادت کنه،حالا یکی تو دوهفته اوکی میشه یکی یک ماهدخترم ...

خدا بهش سلامتی بده 

مرسی