2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم قانونه زندگی اینه یکی زودتر یکی دیرتر من هردو رو از دست دادم ولی مرگ مادرم منم کشت خدا نصیب هی ...

متاهلی بچه داری؟ خواهر برادر داری؟ من خواهر ندارم بچه هم ندارم سنمم کمه خانواده شوهرمم خوب نیست تو جمعشون واقعا حالم بده 

متاهلی بچه داری؟ خواهر برادر داری؟ من خواهر ندارم بچه هم ندارم سنمم کمه خانواده شوهرمم خوب نیست تو ج ...

متاهل بله کاش نبودم بچه بله کاش نداشتم منم خواهر ندارم وخانواده شوهر الهی خدا جوابشونو بده

متاهل بله کاش نبودم بچه بله کاش نداشتم منم خواهر ندارم وخانواده شوهر الهی خدا جوابشونو بده

چرا میگی کاش بچه نداشتم ؟ من میگم اگه بچه دار بشم شاید وابستگیم به مادرم کمتر بشه 

چرا میگی کاش بچه نداشتم ؟ من میگم اگه بچه دار بشم شاید وابستگیم به مادرم کمتر بشه

مادر یک بار تکرار میشه وتمام بچه تا دلت بخاد میتونی بیاری منظور بچه نبود خیلی زودتر خودمو راحت میکردم پای بچه سوختم

مادر یک بار تکرار میشه وتمام بچه تا دلت بخاد میتونی بیاری منظور بچه نبود خیلی زودتر خودمو راحت میکرد ...

چیکار کنم میترسم زندگیم شده ترس از دست دادن مادرم و غم بی پدریم من 23سالمه و سه ساله ازدواج کردم 

چیکار کنم میترسم زندگیم شده ترس از دست دادن مادرم و غم بی پدریم من 23سالمه و سه ساله ازدواج کردم

از هرچی بترسی سرت میاد خدا نکنه عزیزم انشالله خدا عمره ۱۲۰ ساله به مادره عزیزت بده ولی تا هست یا هستیم بهش محبت احترام وغیره انجام بده با این ترسم کنار بیا که زندگیت خراب نشه