2777
2789
عنوان

دارم خفه میشم

248 بازدید | 18 پست

آلرژیم زده بالا دارو مصرف نمیکنم این نصف شبی چه خاکی تو سرم بریزمممم؟ میشه یه راه حل بگید بتونم حداقل بخوابم

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

داروهاتو مصرف کن

نفس عمیق بکش

برو تو فضای باز چن تا نفس عمیق بکش

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خطرناکه ممکنه راه تنفسیت بسته بشه حتماااا برو اورژانس یا درونگاه الانننن

چطور برم  بخدا اصلا دارم خفه میشم تا حالا هم دارو مصرف نکردم الان دیگه شدید شده کسی نیست ببرم

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

داروهاتو مصرف کننفس عمیق بکشبرو تو فضای باز چن تا نفس عمیق بکش

دارو ندارم بخاطر یه سری مشکلات نتونستم برم دکتر تا دارو بده چه غلطی کنم

چطور برم بخدا اصلا دارم خفه میشم تا حالا هم دارو مصرف نکردم الان دیگه شدید شده کسی نیست ببرم

زنگ بزن ۱۱۵ بیان ببرن شوخی نیست راه های هواییت انقدر باد میکنن که راه هوا بسته میشه واقعا میمیری خیلیا اینجوری مردن

.

زنگ بزن ۱۱۵ بیان ببرن شوخی نیست راه های هواییت انقدر باد میکنن که راه هوا بسته میشه واقعا میمیری خیل ...

وای نگو الان دارم خفه میشم بخدا میترسم یه ساعت دیگه بابام بیدار بشه برم اورژانس  یه بار دکتر بهم گفته بود پره ها بینیت خیلی بزرگ شدن الان دیگه نفسم نمیاد بالا

خاهشا اگه سر کار نذاشتی مارو بزنگ ۱۱۵ اونا نه پول میگیرن نه چیزی بدوووووووو به هیچی فکر نکن

عزیزم توروخدا چه سرکاری تاپیک های قبلمی باز هم کمک خواسته بودم در توانم نیست برم اورژانس دارم نفس هی کم میارم یه یک ساعت دیگه میتونم برم الان بخدا دارم میترسم

وای نگو الان دارم خفه میشم بخدا میترسم یه ساعت دیگه بابام بیدار بشه برم اورژانس یه بار دکتر بهم گفت ...

عزیزم واقعا خری؟؟ میگم داری میمیری میگی بابام بیدار بشه؟ نه واقعا خری؟ الان بیدارش کن اگه بیدار نشد بزنگ ۱۱۵ زیاد وقت نداری دختر همسایمونم همینجور شد دکتر گفته بود نیومده بودی میمردی

.

عزیزم توروخدا چه سرکاری تاپیک های قبلمی باز هم کمک خواسته بودم در توانم نیست برم اورژانس دارم نفس هی ...

ببین تو واقعا اعصابمو خورد کردی گفتم نیاز نیس بری اورژانس زنگ بزن ۱۱۵ اونا میان خونتون اگه جونت اندازه تلفن ارزش نداره دیگه هرجور خودت میدانی 

.

عزیزم واقعا خری؟؟ میگم داری میمیری میگی بابام بیدار بشه؟ نه واقعا خری؟ الان بیدارش کن اگه بیدار نشد ...

وای توروخدا خب من چه غلطی کنم نگو بخدا دارم میلرزم بابام از ما جدا زندگی میکنه واحدش جداست یه ساعت دیگه بیدار میشه خانوادم درست و حسابی نیستن رسیدگی کنن چجور برم؟توروخدا نگو دارم میترسم خودم نفس ندارم