2777
2789
عنوان

سقط جنين

154 بازدید | 14 پست

چهار هفته باردار بودم كه سقط شد😔

گفتن كامل دفع شده ولي الان نزديك شيش روزه كه خونريزي دارم هنوز

اوايل كه نميدونستم و ورزش ميكردم يعني مشكلي براش پيش اومده بوده؟😢دكتر گفت تا سه ماه اول اگه سقط بشه يني مشكل از جنين بوده

🦋نيـا هستـم :)🦋                                    من آدمى‌ام كه خيلى كارا دلم ميخواد انجام بدم،ولى تو يه بدنى كه خيلى دلش ميخواد         بخوابه، گير افتادم :(

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم ماه قبل سقط داشتم ولی فقط یک هفته لک بینی داشتم و تمام شد الانم یک ماه شده پرسود نشدم 

نه من خونريزيه كامل داشتم با تيكه

كه الان ديگه فقط خونريزي دارم

🦋نيـا هستـم :)🦋                                    من آدمى‌ام كه خيلى كارا دلم ميخواد انجام بدم،ولى تو يه بدنى كه خيلى دلش ميخواد         بخوابه، گير افتادم :(

منم سه ماه پيش همين وضعيتو داشتم،تا اومدم خوشحالي كنم افتادم به خونريزي،دكترم گفت بارداري شيميايي بوده،من خونريزيه خيلي زياد داشتم چهار پنج روز،بيست روزم لكه بيني،خيلي سخته دركت ميكنم،الانم دوباره توو اقدامم

سالِ جديد بهترين سالِ زندگيِ منه،هم مهربونتر ميشم با شوهرم و اشتباهاتمو تكرار نميكنم هم مامان ميشم🤩😍🤪😎
مگه چ ورزشی می کردی؟فکر نکنم ب ورزشت ربط داشته باشه عزیزم

باشگاه ميرفتم بدنسازي

يكمم زياد اينور اونور ميپرم كلا☹️

منم سه ماه پيش همين وضعيتو داشتم،تا اومدم خوشحالي كنم افتادم به خونريزي،دكترم گفت بارداري شيميايي بو ...

يعني چي شيميايي بوده؟

منم الان دقيقا شيش روزه خونريزي در حد پريودي دارم

باشگاه ميرفتم بدنسازي يكمم زياد اينور اونور ميپرم كلا☹️

نه فدات

مربی یوگای من پاشو ۱۸۰درجه باز می کنم

خودتو مقصر ندون خواست خدا بوده ایشالا زود زود دوباره نی نی برمیگرده تو دلت😍😍😍

مخالف نظر منی ریپلای نکن نطرتو برا خودت نگهدار دوست عزیز با تچکر😐
۴هفته؟ یعنی موعد پریودت سقط شد؟

نه من بيست و هشتم مود پريودم بوده

سقطم يك هفته پيش بوده

نه من بيست و هشتم مود پريودم بوده سقطم يك هفته پيش بوده

انشالله که جاش یه نی نی خوشگل میاد

خدایا در پناه تو: کیارش پسرم٬ بزرگ مردیه از مردهای تاریخ ساز.                   (امین یا رب العالمین)
يعني چي شيميايي بوده؟ منم الان دقيقا شيش روزه خونريزي در حد پريودي دارم

دكترم گفت توو اين جور موارد لقاح كامل انجام نميشه و كلا هنوز جنيني به وجود نيومده،بيشتر به خاطرِ مشكلات كروموزومي.من چون دوره هام منظم بود تاخير كه داشتم بي بي زدم مثبت شد،دكترم گفت خيليا دچارِ بارداري شيميايي ميشن و ممكنه هيچ وقت متوجه نشن فقط فكر كنن چون پريودشون عقب افتاده دچارِ پريوديِ سنگين شدن،گفت براي خيليا پيش مياد و طبيعيه،ميتوني توو اقدامات بعدي بارداري سالم داشته باشي

سالِ جديد بهترين سالِ زندگيِ منه،هم مهربونتر ميشم با شوهرم و اشتباهاتمو تكرار نميكنم هم مامان ميشم🤩😍🤪😎