2777
2789
عنوان

داغونم‌

160 بازدید | 13 پست

خانوما من جدا شدم‌ دوباره ازدواج کردم چند سال بعد از ازدواجم خواهر شوهرم تو عقد جدا شد همه شون گفتن بخاطر من که براشون پا قدمم بده چند سال بعد یکی از فامیلاشون سر خیانت جدا شدن یکی دو سال درگیر بودن.

الان من شنیدم پشت سرم گفتن بخاطر پا قدم من هست که این دو تا طلاق اتفاق افتاده 

من خیلی حالم بده 

تو رو خدا بگین بخاطر من بوده ؟؟؟

دلتنگِ توام که به دادِ دلم برسی ... 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چقد خراقاتی ان مغزشون تو 600 سال پیش مونده

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

پدرشوهر و مادرشوهر هر دو گفتن بخاطر منه 😣

ولشون کن 

چه ربطی داره اخه

بگو برعکس فهمیدن تو هر زندگی که دوسش نداری نباید موند و خودشون نجات دادن والا 

شروع رژیم ۲۲ شهریور هدف وزن ۶۵♥️

به توچه ربطی داره اخهاگه اینجوری کنی بدتر همه میگن اره تقصیره تو بودهبشین زندگیتو بکن بابا اونا قسمت ...

اصلن با من حرف نمیزنن سر همین جریان ها . منم حرفی نمیزنم زندگیمو میکنم ولی از مغزم بیرون نمیرن💔

چیکار کنم من خودمم داغونم بخدا از حرفاشون💔

محل نده حرفاشونو بگیر ب تخمدانت خاندان شوهر کارشون عذاب عروسه

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

اصلن با من حرف نمیزنن سر همین جریان ها . منم حرفی نمیزنم زندگیمو میکنم ولی از مغزم بیرون نمیرن💔

ببین بذار حرف نزنن چه بهتر آرامشم داری اینجوری

به زندگی خودت برس

اصلانم تقصیر تو نبوده قسمت بوده اتفاق افتاده

اوناام همینو میخوان که ناراحتت کنن زندگیتو بریزن بهم اصلا بهش فکر نکن به فکر زندگیت باش

ببین بذار حرف نزنن چه بهتر آرامشم داری اینجوریبه زندگی خودت برساصلانم تقصیر تو نبوده قسمت بوده اتفاق ...

من حرف نزدنشون اصل واسم مهم‌نیست اینم‌ میدونم ک پشتم خیلی حرف میزنن به گوشم‌میرسه از این‌میسوزم من خیلی خوبی در حقشون کردم ولی هر جا نشستن گفتن‌پا قدمش بده بخدا جایی دعوتم‌نمیکنن دیگه به همه میگن الا من 

من حرف نزدنشون اصل واسم مهم‌نیست اینم‌ میدونم ک پشتم خیلی حرف میزنن به گوشم‌میرسه از این‌میسوزم من خ ...

خب دعوتت نکنن به درک

مهمونی که اونا توش باشن میخوای چیکار پر از انرژی منفی

توام با همسرت برو بیرون خوش بگذرون

نذار حرفاشون روت تاثیر بذارن 

خدایی نکرده این انرژی بد رو زندگی خودت تاثیر میذاره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز