2821
2789
عنوان

مدیریت مالی

80 بازدید | 7 پست

سلام وقتتون بخیر 

من امسال می خوام برم دوازدهم 

و تجربی هستم.

من ۲ راه رو به روم دارم یکی اینکه هزینه خیلی زیادی کنم و برم دندانپزشکی 

یکی اینکه همین مدرسه درس بخونم با کلاسای انلاین و رتبه ۲ هزار و خورده ای بیارم و برم مدیریت مالی دانشگاه تهران 

و البته به فرهنگیان هم کمی فکر می کنم

و به ۳ تاش به شدت علاقه دارم.

ولی به نظرتون مدیریت مالی درامد خوبی داره در اینده؟ و چندسال خاک خوری داره. من اکثرا از درامدش نظرات منفی خوندم. 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

به عنوان دوازدهم تجربی سابق بهت میگم که دندانپزشکی نه تنها به شدت قبولیش سخته بلکه با هیچ رشته ای اکیدا قابل مقایسه نیست اگر براش ساخته شده باشی مینیمم درآمدش از ماکزیمم اکثر رشته ها بیشتره در مورد مدیریت مالی چیزی نمیدونم ولی پایه دوازدهم و چند ماه مونده تا کنکور وقت این نیست که به درونت نگاه کنی و دنبال علاقه ت بگردی برای صد بجنگ بر اساس چیزی که به دست اوردی تصمیم بگیر

به عنوان دوازدهم تجربی سابق بهت میگم که دندانپزشکی نه تنها به شدت قبولیش سخته بلکه با هیچ رشته ای اک ...

می دونی موضوع اینه که من به جفتش علاقه دارم. ولی الان باید تصمیم رو بگیرم که طرح مدرسه بردارم با اموزشگاه یعنی به جای مدرسه تو اموزشگاه درس بخونم که هزینه نزدیک ۱۵۰م میشه. یا اینکه عادی بخونم و هزینه نندازم رو دست خانوادم و خودم در اینده برم تو شرکتا و خودمو بالا بکشم 

می دونی موضوع اینه که من به جفتش علاقه دارم. ولی الان باید تصمیم رو بگیرم که طرح مدرسه بردارم با امو ...

اگر توانش رو داری هزینه کردن برای دندانپزشکی اصلا غیر عقلانی نیست