2777
2789
دارم اشک میریزم دستام میلرزه توروخدا برتم دعا کنید بعد ۵ سال جدا شدم یه هفته خیلی حالم بدههههههه

الهی بمیرم برات دلت 

می‌دونم خیلی سخته 

میتونی توضیح بدی چیشد ؟برا چی اینجوری شد 

به امید خدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از یه بنده خدایی خوشم اومد رابطمون لانگ دیستنس بود،به تفاهم نرسیدیم خیلی پیچیده تر از این حرفاس ک بخام توضیح بدم ولی بعضی موقع ها میگف من سرکارم دو شیفت کار میکنم میرفت جواب پیامامو دو هفته بعد میداد،یا یه روز میگف با موتور تصادف کردم نمیتونم باهات حرف بزنم ،همیشه یه گوشیه ذهنم میدونستم داره دروغ میگه ولی نمی‌تونستم ثابت کنم تا جایی ک انقد ضربه بهم زد که تصمیم گرفتم خودمو انتخاب کنم ،و هیچ وقت بهم بی احترامی نکردیم تو کل این مدت.

تو جریان رابطتت چی بود؟

من از یه بنده خدایی خوشم اومد رابطمون لانگ دیستنس بود،به تفاهم نرسیدیم خیلی پیچیده تر از این حرفاس ک ...

عزیزممم پس خیلی نزدیک نبودین به هم 

ما خیلی به هم نزدیک بودیم حداقل هفته ای دو ،سه دفعه همو میدیم ،من برای غذا درست میکردم می‌بردم و واقعا هر دوتامون عاشق هم بودیم 

اما جداشدن مون خیلی بیخود بود

به آشنا رفته بود بهش حرف زده بود سردش کرده بود دو هفته آخر همش کارش شده بود سیگار و گریه 

الآنم خبر خاصی ازش ندارم ولی می‌دونم حالش خیلی خرابه مثل خودم 

به امید خدا
چه حرفی بهش زده بود مگه؟آخه آدم سر یه حرف عشقشو ول می‌کنه

از پیام آخری که به من داد 

مشخص بود رفته گفته من بهش خیانت کردم اما خدای بالای سرم شاهده که من دست از پا خطا نکردم 

باورت نمیشه چقدر مراقبم بود چقدر حرص اینو میخورد که من مریض میشدم 

اصلا قابل بیان نیست اون عشق و احترامی که بینمون بود ،یک دفعه از گل کمتر بهم نگفت

به امید خدا