2777
2789

یه ذره ابغوره و‌نمک بچوشون 

یه پنبه بزن بهش بزار روش

عالیه

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داروی مسکن اگه نداری باید بری یه جا داروخونه شبانه روزی دیگه

حتی داروی اورژانسی مخصوص تسکین درد دندان درد های شدید دارن

یه بار شوهرم گرفته بود برای دندونش

یه اسپره هست میزنی روی دندونی که درد میکنه

بی حس میکنه

قطره دنتول خوبه اگر داشته باشی

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

داروی مسکن اگه نداری باید بری یه جا داروخونه شبانه روزی دیگه

حتی داروی اورژانسی مخصوص تسکین درد دندان درد های شدید دارن

یه بار شوهرم گرفته بود برای دندونش

یه اسپره هست میزنی روی دندونی که درد میکنه

بی حس میکنه

از این که در این شرایط هستی ناراحتم

من به خاطر فوبیا نسبت به مسائل پزشکی و دندانپزشکی همیشه از دکتر رفتن ترسیدم و خیلی درد کشیدم یعنی به خاطر عدم درمان و رسیدگی به موقع وضعیت دندان‌هام مدام بدتر شد اولش متوجه نمیشی ولی زمانی که پوسیدگی به پالپ دندان یعنی قسمت نرم دندان برسه روند پوسیدگی خیلی سریع‌تر میشه و یهو به خودت میای میبینی شده آن چه نباید میشد

میدانم به خاطر درد الان اعصاب نداری ببخشید زیاد مینویسم میخوام بدانی که من گاهی تا حد مرگ از دندان درد رنج کشیدم یک بار یادمه که اگه اسلحه کنارم بود مغز خودمو متلاشی میکردم یعنی فقط میخواستم تمام شه اون درد . . .

ژلوفن ندارم،دیگه چه قرصی خوبه؟

دود دستمال کاغذی بده آروم میکنه

اگه چشمت به امضام افتاد برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یدونه صلوات بفرس🥰🥰🥰🥰 اگه دوست داشتی برای سلامتی بچه هامم یدونه  صلوات بفرس مرسی مهربونم🥰🥰🥰🥰😍😍😍 الهم عجل لولیک الفرج

عزیز دلم درد شدید دندان نشانه‌ی عفونی شدن پالپ دندان است در این وضعیت شما هر نوع مسکنی هم مصرف کنید چندان اثری نخواهد داشت چرا که عفونت اعصاب پیچیده‌ی دندان را درگیر کرده

موثرترین و منطقی‌ترین کار مصرف آنتی بیوتیک است تا درد و التهاب کنترل شود بهترین آنتی بیوتیک برای عفونت دندان ترکیب آموکسی سیلین ۵۰۰ و مترونیدازول ۵۰۰ است چرا که یکی بر باکتری‌های هوازی و یکی دیگر بر باکتری‌های غیرهوازی اثر میگذارد و هر هشت ساعت یک بار از هر قرص یکی بخورید کمی که بگذرد دارو اثر میکند و درد آرام میشود

در کنارش از نوافن و لیدوکایین برای تسکین درد استفاده کنید ژلوفن و دیکلوفناک هم موثره

اگر لثه یا صورت متورم شده مقداری نشاسته را با کمی آب جوش مخلوط کنید حواستان باشه که نسوزید اما داغ باشه قرقره کنید و نشاسته‌ی ته نشین شده را روی لثه اطراف دندان دردناک بمالید معمولا چند بار که این کارو انجام بدید مخاط لثه نازک شده کیست و عفونت سر باز میکند و با بیرون آمدن چرک آرام میشوید