2821
2789
مثلا شما میای اردبیل نظرت چیه نسبت به هوا؟

حقیقت نیومدم تا حالا ولی شنیدم هواش خیلی خوب و خنکه😁😍

چنل تلگرام من https://t.me/+Lq3v0H1EWyc5ZDRk                     مبینام :) 🤍🌱 یه دختر پر انرژی شمالی که اصالتش بلوچِ 😍 عاشق پیشرفت خودم و بقیم و برای همین عاشق رنگ سبزم 💚 به منظور پیشرفت و توسعه فردی .. 🌱 عاشق مطالعه ، کتاب و درس خوندنم 🌱 .. الان که تا اینجا اومدی میخوام بهت بگم هممون مشکلات داریم ولی مهم اینه در کنار این مشکلات آرامشمونو حفظ کنیم و پرقدرت ادامه بدیم .. 💚 جا زدن تو کار ما نیست چون برای رسیدن به خواسته ها جنگجو هستیم:) 🤍 🌱 

من شمال به دنیا اومدم تا۲۶سالگیم همین جا بودم ازدواج کردم رفتم جنوب الان تابستونا کلا تا آخر شهریور شمالم...

اونجا میرم پوستم شدیییید خشک میشه واوایل خون دماغ میشم تا چند وقتی باز عادت کنم دستام اگه بدون دستکش ظرف بشورم کلا زخم میشن اینجا بدون دستکش مدام تو آبم باشن هیچیشون نمیشه امممما یه خوبی جنوب داره عرق نمیکنی اینجا همش باید تو حموم باشی...

چه آرامش عجیبی است در جوار خودم،خودم برای خودم ،با خودم ،کنار خودم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااایاما پوست رو خوب میکنه هوای مرطوب نه؟

اره اینطوری میگن

ولی بدیش اینه میریم بیرون میایم خیس میشیم باید کلا لباس هامونو عوض کنیم

هوای خشک خوبیش اینه ادم عرق نمیکنه 

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
من بدبخت شدم توی این هوای شهرمچون آلرژی دارمپدرم اسم و آلرژی داره خواهرمم همینطور

الهی عزیزم

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
اره اینطوری میگنولی بدیش اینه میریم بیرون میایم خیس میشیم باید کلا لباس هامونو عوض کنیمهوای خشک خوبی ...

دلم میخاد از این هوا گریه کنم 😢

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.

اسی خودت از کدوم استانی؟ 

من اهل مازندرانم .مشکلم فقط وقتایی هست که یه کوچولو کار میکنم صورتم کلا خیس میشه😅😅 

انگاری شیر آب رو باز کردم رو صورتم 

وگرنه رطوبت شمال به سرسبزی و زیباییش می ارزه💚

اسی خودت از کدوم استانی؟ من اهل مازندرانم .مشکلم فقط وقتایی هست که یه کوچولو کار میکنم صورتم کلا خیس ...

من بین اردبیل و تبریزم 

اره خوشگل که هست اما تو تابستون باید این گرما روهم تحمل کنی که شرجیه 

راستش من شمال رو خیلی دوس دارم اما زیاد بمونم دلم توش میگیره 

شما اینجوری نیستین؟

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.

پلا میکشیم🤣

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

من بین اردبیل و تبریزم اره خوشگل که هست اما تو تابستون باید این گرما روهم تحمل کنی که شرجیه راستش من ...

اهااا .بسلامتی .تبریز رفتم قبلا . خیلی قشنگه ولی اردبیل نرفتم تاحالا 

تقریبا میتونم بگم گرمای شدید شمال همین مرداده .بقیه ی ماه ها خیلی قابل تحمله بارون هم که زیاد میباره حتی تو تابستون قابل تحمل تر هم میشه 

برا شما که مسافر هستین شاید ب مرور زمان دلگیر باشه برا ما نه چون عادت کردیم .چشمامونو تو این خاک باز کردیم خب

پلا خرشت باشه کافیهه

اره بابااااا ی چایی لاهیجانم میزنیم دلمون خنک شه🤣🤣🤣

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱