2821
2789
نه شوخی نیست میدونم نفس میکشین اما اذیت نیستین؟

نه دیگ عادت کردیم منک از خونه نمیرم بیرون زیاد گرمه آخه ولی اگه بریمم هوا اونقدرام بد نیست 🤔

چنل تلگرام من https://t.me/+Lq3v0H1EWyc5ZDRk                     مبینام :) 🤍🌱 یه دختر پر انرژی شمالی که اصالتش بلوچِ 😍 عاشق پیشرفت خودم و بقیم و برای همین عاشق رنگ سبزم 💚 به منظور پیشرفت و توسعه فردی .. 🌱 عاشق مطالعه ، کتاب و درس خوندنم 🌱 .. الان که تا اینجا اومدی میخوام بهت بگم هممون مشکلات داریم ولی مهم اینه در کنار این مشکلات آرامشمونو حفظ کنیم و پرقدرت ادامه بدیم .. 💚 جا زدن تو کار ما نیست چون برای رسیدن به خواسته ها جنگجو هستیم:) 🤍 🌱 

نه راستشولی لب دریا خیلی از مسافرها میگن چطوری طاقت میارین تو این شرجی همه چی به عادته

اره دقیقا 

چه با حال که متوجه اش نمیشین واقعا خیلی زیاده خیلیییییئیییییییی 

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه دیگ عادت کردیم منک از خونه نمیرم بیرون زیاد گرمه آخه ولی اگه بریمم هوا اونقدرام بد نیست 🤔

مثلا شما میای اردبیل نظرت چیه نسبت به هوا؟ 

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.

اره دقیقا چه با حال که متوجه اش نمیشین واقعا خیلی زیاده خیلیییییئیییییییی

ولی من شهر خشک میرم دماغم زخم میشه اصلا نمیتونم خوب نفس بکشم خیلی اذییت میشم

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین