2777
2789
عنوان

این پسره

144 بازدید | 16 پست

یه پسره موقعی که من از مغازه اومدم بیرون نشستم تو ماشین دیده بعد شمارمو از مغازه دار گرفت بهم پیام داد که شمارو دیدن با خودم گفتم چه دخترسنگینی میشه یه دیت داشته باشیم منم قبول نکردم ببینمش هرروز پیام صب بخیر شب بخیر میگفت تو حرفاشم بهم میگفت که بهم علاقه ای نداره و میخواد آشنا بشه وعلاقع به وجود بیاد راستش من ازصداقتش خوشم اومد بعد دوهفته با اصرار زیادپیشنهاد دیتشو قبول کردم رفتم فوق العاده خوشتیپ وخوشگل و پولدارم بود ولی تو دیت خیلی تخریبم کردومسخرم کرد مثلا گفت شغلت چیه گفتم پیراپزشکم میخندید میگفت اورانیوم که غنی نمیکنی حالا اینقدر خودتو میگیری بعد که رفتم خونه ازم تشکر کرد که اومدم بعدش دیگه بهم پیام نداد به مغازه داره گفته بوده زیاد فیسش جذاب نبود خیلی حالم بده به خدا زشت نیستم قد بلندم نچرالم همه میگن خوشگلی اعتماد به نفسم صفرشدع به مغازه داره گفته بوده خیلی باوقار بود(مغازه داره دوستمه )

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عقده ای بوده قرار نیست برا ی عقده ای اعتماد ب نفس تو بیاد پایین که

اخه مگه از اول منو ندیده بود اخه پس چرا شمارمو گرفت منم اصلا قصد ادامه دادن نداشتم همینجوری الکی رفتم 

این ترفندشه میخواسته با تخریب بیشتر جذبش شی که موفقم شده به اصطلاح یکی به میخ زده یکی به نعل یکم تعر ...

همینطورم شده خیلی جذبش شدم ..ولی نه اینجور نیس چون رابطشو کلا باهام قط کرده برام خیلی عجیبه یه پسر ازم خوشش نیومده اخه همه ازم تعریف میکردن همیشه 

اخه مگه از اول منو ندیده بود اخه پس چرا شمارمو گرفت منم اصلا قصد ادامه دادن نداشتم همینجوری الکی رفت ...

میگم ک حتما ی چیزی میخواسته با توجه ب حرفای شما دیده نمیرسه بهش رو شما عیب گذاشته

با تو تا ابد میخوام حرف بزنم🍓💘

همینطورم شده خیلی جذبش شدم ..ولی نه اینجور نیس چون رابطشو کلا باهام قط کرده برام خیلی عجیبه یه پسر ا ...

این ترفندش بوده الانم منتطره تو بری پیام بدی بش چقد ساده این شما خانما

این ترفندش بوده الانم منتطره تو بری پیام بدی بش چقد ساده این شما خانما

نه اینجور نیس پیامم دادم سین نکرد پسری نبود که بخواد برای اینکه کسی جذبش بشه ازاین کارو بکنه هزار نفر همینجوری جذبش میشدن برام مهم نیس چون منم نمیخواستم ادامه بدم ولی اینطوری رفتار کرد اعتماد به نفسم صفر شده 

نه اینجور نیس پیامم دادم سین نکرد پسری نبود که بخواد برای اینکه کسی جذبش بشه ازاین کارو بکنه هزار نف ...

همینکه پیام دادی و فک میکنی اونجور مسر نیس کارشو خوب انجام داده😅سراغش نرو اینجور آدما خطرناکن