2777
2789
عنوان

مامانا بیاید😢

61 بازدید | 4 پست

هنوز یه روز از تاپیکی که در مورد گاز گرفتن دخترم زدم نگذشته

۱۹ ماهشه تازه یاد گرفته

چکار کنم از سرش بیفته؟؟😢

همین چندساعت پیش یه جوری لپمو گاز گرفت ، جای دندوناش رو لپم مونده و قرمز شده

الان من با این قیافه فردا چطور برم بیرون ، کار داشتم😓

بعدش پروپرو اومده میگه نازی و بوسم میکنه  !!!!!!!!

چند روز پیشم انگشت باباشو چنان گاز گرفت ، همسرم میگفت عجب دختر پرزوری دارم با یه گاز میتونه ادمو از پا در میاره 

اما براش مهم نبود این موضوع .

زیاد جدی نگرفته میگه بلاخره از ذهنش بیرون میاد و موقتیه و تو زیاد حساس نباش..

اما اخه نمیشه 😢😢😢😢😢 چکار کنم مامانا

طبیعیه سنشه. برای جلب توجه این کارو میکنه. شما به کارش اصلا نخندین. فقط هرموقع اومد گاز بگیره جلوشو بگیر سرتو تکون بده بگو نه نه. شایدم میخواد دندون در بیاره. دندونی بده بهش گاز بگیره

طبیعیه سنشه. برای جلب توجه این کارو میکنه. شما به کارش اصلا نخندین. فقط هرموقع اومد گاز بگیره جلوشو ...

نه خیلی جدی رفتار کردم ، یکم ترسید و اومد میکفت نازی بوس میکرد🙄🙄

یهویی بود ، انگار از قبل تو ذهنش نقشه کشیده بود😦😦

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه خیلی جدی رفتار کردم ، یکم ترسید و اومد میکفت نازی بوس میکرد🙄🙄یهویی بود ، انگار از قبل تو ذهنش ن ...

عزیزم‌ هنوز خیلی بچس. طبیعیه. سعی کن فقط با جدیت سرتو تکون بدی بگی نه. بعدش حواسشو پرت کنی مثلا دستشو بگیری بکشی روی سرت بگی نازی نازی. دعواش نکن چون بدتر میشه. الان اون دنبال جلب توجهه حالا چه دعوا بشه چه بهش بخندین. 

هر جاتو گاز گرفت تو هم همونجاشو گاز بگیر تا بفهمه گاز درد داره ولی حساب شده گاز بگیر

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .