2777
2789
عنوان

بینیم عمل کردم😭

114 بازدید | 16 پست

من فردا گچو برمیدارم ولی فامیلامون‌ک امروز اومدن دیدنم بعد ک از اتاق رفتن بیرون‌پچ‌پچ میکردن حس میکنم داشتن مسخره میکردن اسم عمم ک پیش اون دکتر عمل کرده خوب شده هم اوردن گفتن اون فرق داشت بینیش یا ی همچین چیزایی شنیدن 🙂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اول اینکه هفت روز خیلی زوده برای نتیجه گیری ، تا یکسال نمیشه قضاوت کرد .

بعدم مگه زایمانه که میان دیدن ؟ 

چه کار زشتی 

اگه جوابت رو ندادم بدون حرفات خیلی احمقانه بوده حوصله ت رو نداشتم .

از روی گچ که فرمش مشخص نیست شاید ورمت زیاده. من گچمو که برداشتم خیلیییی ورم داشتم، خودم شوکه شدم. به مرور میخوابه. یه چیزی که باید برای عمل بینی خیلی رعایت کنی صبر کردنه. صبر داشته باش همش به خودت بگو اینا ورمه و قراره کلی تغییر کنه و بهتر بشه و به کار دکترت اعتماد داشته باش

بعدم خودت رو نسبت به نظر دیگران محکم بگیر و مهم نباشه برات.تازه اول نظر دادنشونه. چسب بزنی نظرات جدید میدن باز برداری نظر میدن، یه دوره ای بعد از برداشتن چسب یکم ورم میکنه باز نظر میدن😂🤦🏻‍♀️

از روی گچ که فرمش مشخص نیست شاید ورمت زیاده. من گچمو که برداشتم خیلیییی ورم داشتم، خودم شوکه شدم. به ...

من‌ورم صورتم‌خوابیده پنجشنبه عمل کرده بودم 

من هدفم بزداشتن افتادگی تیغه بود ک‌الان زیز گچ پیداس همونه تیغه

من‌ورم صورتم‌خوابیده پنجشنبه عمل کرده بودم من هدفم بزداشتن افتادگی تیغه بود ک‌الان زیز گچ پیداس همون ...

خب خود بینیت هم ورم میکنه دیگه 

فقط ورم صورت که نیست، به هرحال روی بینیت جراحی انجام شده. بعدم اینو همه میدونن که هیچوقت درباره فرم بینی دست کم زیر ۴ ماه نباید قضاوت کرد