2777
2789
عنوان

رسم جهیزیه

148 بازدید | 14 پست

دخترا بیاید میگماا شما رسم دارید مادر داماد براتون لحاف پتو بالشت بزاره ؟ 

ما رسم داریم  مثلا سه تا مادر عروس سه تا مادر داماد از هر کدوم  یا ۴ تا مادر عروس ۴ تا مادر داماد پتو بالشت لحاف 

همه اقوامم   مادر شوهراشون براشون گزاشتن 

اما مادر شوهر من هم شهری هم قومیت خودمم هست هنوز یه کلمه حرف نزده با اینکه میدونه تو شهرمون همه اینکارو میکنن  منم گفتم  ولش کن   محتاجش که نیستم ماماتم برام چهارتا از هر کدوم میگیره   منت مادر شوهرم سرم نیست ولی برام عجیب بود سکوتش لامونی گرفتع بود برا رسم و خریدای عروس و....

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ما رسم مون هست مادر شوهرم نداد منم برام مهم نبود اما سرکوفتش به شوهرم زدم

منم به شوهرم گفتم   عجیب بوده مامانت سکوت کرده یه کلمع ام نگفته گف  انتظاری ندارم ازشون نمیخوام کمک کنن  اخه ریه ریالم کمکمون نکردن تا الان حتی دست گل شیرینی خواستگاری😂 

بله میدنحرفی نداره که بزنه رسمه میاره دیگه ولی اول عروس جهیزیه اس رو میبره همزمان یا روز بعدش مادر ...

من قراره برم شهر دیکه هفته دیگ جهازمو میبرم اونا ام میان برا چیدن جهازم  ولی اصلا ب روی خودشم نیوورده میدونم کاری نکرده خبر دارم ازش@😂

انگار شوهر منو گفتی حتی کادو توی عروسی خودش پول داد خرید براشون

دقیقااااااا  منم پاگشام ک کردن  شوهرم پول داد مامانش بهم بده 

سر عقد یه انگشتر یه گرمی  بهم داد هفته بعدش فهمیدم شوهرم پوا اونم داده🤦‍♀️😂

هم دردیم🤦‍♀️😂 ولی کنار نمیام من چون خودمون خیبی پول احتیاجمونع اول راهیم هنو

من دیگه حوصله جنگ و جدال ندارم 

من البته رفت و آمدی باهاشون ندارم نهایتا ۲ ماه یک بار برم ببینم شوند ۱ ساعت 

من دیگه حوصله جنگ و جدال ندارم من البته رفت و آمدی باهاشون ندارم نهایتا ۲ ماه یک بار برم ببینم شوند ...

اینجوری عالیه منم این مدلی  شدم ماهی یه بار دوبار نهایتا