بچه من سه ماهشه. شبها تا ساعت 2 اذیت میکنه تا بخوابه کلا یه کم هم نق نقو هستش. مامانم بخاطر کمرش دوماهی استراحت مطلق بود چند وقت پیش من از دوشنبه رفتم خونه اش تا تنها نباشه تا جمعه. راهم هم دوره شوهرم میگه یا میبرمت سه چهار روز بمون بعد میام دنبالت یا صبح با هم بریم شب بیایم
شوهرم تاج سرم و دخترم نگین وسط این تاجه، با دنیا عوضشون نمیکنم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
منم ناراحت شدم گفتم خب حتما دوس نداره برم اذیت میشه. دیروز صبح سرما خوردن بچمو بهانه کردم و زنگ زدم شوهرم که عصرش بیاد دنبالم درصورتی که قرار بود تا فردا بمونم چون عقد دخترداییمم هست
شوهرم تاج سرم و دخترم نگین وسط این تاجه، با دنیا عوضشون نمیکنم
خو بیچاره مریضه اعصاب نداره حق بده شما ناراحت نشو همین آخره هفته ها با همسرت برو به دیدنشو باهم برگردین😊😊
واسه خودتون نکنش یه داستانی بشه غذاب بیخیالی طی کن😉😉
آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره از گلوی من دستاتو بردار، دستاتو بردار از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار 💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔