2777
2789
عنوان

منِ خر ذوق😂

105 بازدید | 16 پست

شماهم مثل من هرچی درست می کنید می ذارید تو فر فرآیند پختش نگاه می کنید ؟!🤓

یا من فقط اینقدر ذوق زده و جو گیرم ؟😅😂😂😂

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنها نیستی عزیزم

خدا راشکر 😂😂

برای لباسشویی هم همینم

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

هواپز ما نشون نمیده من هی درشو باز می کنم 😂

😅🥲😂😂من هر ثانیه میچرخم زمان میگیرم 

تماشای پیتزا و آب شدن پنیرِ روش😋

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

خخخ من اخرین باری که کیک درست کردم به فرمول دقیق تبدیل آرد به ذغال سنگ رسیدم😂😁🤭💖🫶

اشکال نداره تمرین همه چی درست میکنه

اولین کیکای منم آجر شدند😬😁😂

تماشای پیتزا و آب شدن پنیرِ روش😋

آخ آخ

یا لازانیا🥴😍

آخ آخیا لازانیا🥴😍

🫠😍

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

این خوبه، پسر من که خیلی کوچیک بود مینشست پای لباسشویی از اول تا آخر شستن لباسها رو نگا میکرد یکساعت تا یکساعت و نیم ثابت یجا

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"