2777
2789
عنوان

بغض دارم

57 بازدید | 7 پست

چه ها من مامانم خیلی با محبته همش دوست داره به دامادش توجه کنه اهمیت بده...بعد مادر شوهرم از اول با این موضوع مشکل داشت...برا همین سعی کرد مامانمو خراب کنه و این حرفا. حتی بهش گفته مادر زنت خیلی چاپلوسه میخواد جذبت کنه...حالا شوهرم میگه محبت مامانتو نمی‌خوام سیاسته.😔 کاش میفهمید که واقعیه.

خیلی ناراحتم که دیدگاه شوهرمو تغییر دادن

هیچ وقت فراموش نکن تو گذشته، خدا از چه مسیرهایی عبورت داد...🍂🌼🍃🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داماد هیچ وقت خوب خونواده زنشو نمیخواد مادرت هم روشن کن براش بی محلش کنه

مامانم کمتر کرده...ولی دلم نمیخواس این قدر ضدهم بشن حتی مامانم دیگه ازش بدش میاد

بگو اخه تو رئیس جمهور آمریکایی بیان مختو بزنن؟؟مثلا گیریم سیاست باشه که چی کار تو میتونه بکنه اخه مر ...

هیچی خواهر فقط حواسش باشه یه موقع گول نخوره رابطش با مامانم خیلی خوب بشه. بشه مثل یک پسر. خوبیت نداره

مامانم کمتر کرده...ولی دلم نمیخواس این قدر ضدهم بشن حتی مامانم دیگه ازش بدش میاد

خوب کاری کرده ،ابجی منم اینطور بود با دامادش بعدا فهمید لیاقت نداره خیلی کم کرد ،مادرت وظیفه ای تجاه شوهرت نداره