2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم راجب ادبیات سوال داشتمچ دبیری خوبه و از الان چقدر وقت بزارم نمره ام ۱۴ شده میخام برسم ۱۹

جعفری عالیه با اون پیش برو جزوه هاشو پرینت کن کتاب فرمول ۲۰ ام بخون

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
چطوری روحیه خودتان رو حفظ می‌کنییعنی پشت کنکوری از لحاظ روانی آدم رو خیلی داغون می‌کنه مشاور داری؟؟

روانی واسم نمونده

نه مشاور ندارم پارسال ۶۲۰۰ منطقه دو بودم ۳ سال پیش ۴۱۰۰ بودم بابام نزاشت تعهد و شهرای دیگه رو بزنم میدونم باید چکار کنم

امسال نشستم نهایی یازدهم خوندم چون دوازدهم دو درس رو میخواستم ترمیم بزنم سه هفته مونده به امتحانا گفتن یازدهم حذفه دوازدهم کل درسا رو بدید اون بهم ضربه زد

باشه عزیزم ممنونم

خواهش میکنم

فردا رو خوب بخونیم استارت محدد اون روزا که مهمون دارید به بهونه کلاس اگه میتونی برو کتابخونه وقتتو واسه مهمون نزار

خواهش میکنمفردا رو خوب بخونیم استارت محدد اون روزا که مهمون دارید به بهونه کلاس اگه میتونی برو کتابخ ...

راستش دخترشون تقریبا همسن منه 

خانواده ی من تو این موارد پشتم نیستن از الان تاکید دارن بابت درس جوری رفتار نکنی دخترشون بهش سخت بگذره آبرومون بره

عزیزم سال های قبل هم دانشگاه رفتی ؟؟

نه نرفتم پزشکی شهر خودمون رو میخواستم روزانه یا پردیس که با قیمت اای امسال بازم انتخابم محدود میشه به روزانه

راستش دخترشون تقریبا همسن منه خانواده ی من تو این موارد پشتم نیستن از الان تاکید دارن بابت درس جوری ...

پس رفت واسه مهر جدی شروع کنی؟

بخون هر چقدر میتونی روز ایده آل وجود نداره باید بسازیش

نه عزیزم از همین فردا میخونم اونا سه شنبه هفته بعدی میان من که این چیزا برام مهم نیست

بخون

بریم که فردا رو بترکونیم

تونستی بیشتر بخون😘😘 شب خوش