2777
2789
عنوان

من عشق میخام

96 بازدید | 11 پست

دوسدارم عشق دوطرفه تجربه کنم

یکی ک دیوونه وار دوسم داشته باشه و منم همینطور ـ

الان یکیو خیلی دوسدارم عاشقشم 4ساله هم باهمیم

اما حس میکنم اون نداره

و عشقم یکطرفه س

با اینکه اون اول منو دوسداشت

عشق نخواه به درد نمیخوره😭

تو رو خدا بیاید تاپیک آخرم دوست پسرم میخواد به بابام بگه😭بچه ها واقعا به کمک نیاز دارم بقیه رو هم تگ کنید راه حل بهم بدن😭

حرمت عرش برین بهترین جای زمین 🥲🤲🏻🥹میدونید اگه از من بپرسن بزرگترین ترست چیه میگم چی ؟ میگم میترسم از روزی که بمیرم و نرفته باشم خدمت کسایی که عاشقشونم به معنی واقعی کلمه 🩷🖤امید وارم بزودی زود قسمتم بشه کربلا ، نجف ، مکه ، مدینه اینا بزرگترین آرزو هامن اگه رفتید خوش به حالتون 🫀😃برا منم دعا کنید نصیبم بشه 🙂↕️😭 خدا جونم عاشقتم 🫂🫀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من یدونه امیر میخوام از اون امیرای توی تاسیان یا یه قباد از اون قبادای توی شهرزاد که بعد رفتنم دیوونه و افسرده شه الیته همین الانشم پارتنرم دوسم داره 

زن بودن گاهی هم‌ز‌مان خواستن و نخواستن است. در من زنی هست که رویای صبح‌دم چشم‌گشودن به روی لبخند تو را دارد، در من زنی هست که در تمنای گریز از هر بایدی است، بایدِ چشم‌گشودن حتا. میان این دو زن، تو تکه‌تکه خواهی شد، طاقت نخواهی آورد، خشمت سرانجام، تنها نصیب من است و من تاب تنها شدن از تو را ندارم. پس بگذار از ابتدا نباشی.

مال منم عاشقمهدارم جدا میشم ولی❤️🫠

چرا جدا میشید

زن بودن گاهی هم‌ز‌مان خواستن و نخواستن است. در من زنی هست که رویای صبح‌دم چشم‌گشودن به روی لبخند تو را دارد، در من زنی هست که در تمنای گریز از هر بایدی است، بایدِ چشم‌گشودن حتا. میان این دو زن، تو تکه‌تکه خواهی شد، طاقت نخواهی آورد، خشمت سرانجام، تنها نصیب من است و من تاب تنها شدن از تو را ندارم. پس بگذار از ابتدا نباشی.

چرا جدا میشید

علی رغم همه قشنگیای رابطمون من دلم میخاست امشب ک داشتم از نگرانیام برا ایندم میگفتم و هایمنم ک رفته 

فقط دلداریم داد ارومم کرد ی کلمه ام نگفت میام بدستت میارم ازدواج میکینم فلان

منم دیگ نمیخام باشم باهاش

همه گفتن نَ ولی من کردم😎✌🏻

علی رغم همه قشنگیای رابطمون من دلم میخاست امشب ک داشتم از نگرانیام برا ایندم میگفتم و هایمنم ک رفته ...

اخی پس دوستت نداره این جانِ شیرین(اینطور صداش میزنم😆) من عاشقمه😄یسال دیگه میاد خاستگاری

راستی  دلت گرفت با خودم صحبت کن عزیزکم من که تورو نمیشناسم توهم منو پس حرفات محفوظ میمونه تو قلبم میتونیم دوستای خوبی شیم

میدونی؟

تنها عشقی که واقعا دوطرفه‌ست، بی‌قید و شرط، محکم و همیشگی..فقط عشق خداست.

اون موقع که تو ازش دور میشی، بازم نزدیکت.

وقتی دل‌تنگی، همون لحظه هواتو داره.

وقتی میگی خدایا، نمیگه چرا دیر اومدی.. فقط آرامش.

بقیه عشق‌ها اگه ریشه‌شون توی این عشق باش، می‌مونن

وگرنه همش یه جایی یه‌چیزی کم داره..

خدا تنها کسی که وقتی عاشقشی، عاشقت میمونه

حتی اگه هزار بار دلت بلرزه..

خدا خیلی بزرگ، مهربون و قدرتمند

💚یا الله💚
اخی پس دوستت نداره این جانِ شیرین(اینطور صداش میزنم😆) من عاشقمه😄یسال دیگه میاد خاستگاریراستی دلت ...

عزیزمم چ ناز صدا میزنیش🫠❤️مرسی گلم خوشحال میشم

الان زنگ‌زده میگ بخدا اگ امروز دست و بالم باز یود نمیذاشتک ازین فکرا کنی

میگ بصبر ی سال تایم بده

جواب ندادم

همه گفتن نَ ولی من کردم😎✌🏻

عزیزمم چ ناز صدا میزنیش🫠❤️مرسی گلم خوشحال میشمالان زنگ‌زده میگ بخدا اگ امروز دست و بالم باز یود نمی ...

قربونت برم که 

اخی بهش یه فرصت بده گناه داره

راستی اگه دوست داری درخواست دوستی بده دلت گرفت باهم صحبت کنیم