2777
2789
عنوان

مامانا بیاین پسرم خیلی تب میکنه

281 بازدید | 56 پست

سلام.مامانا میگم بچهای شماهم خیلی تب میکردن موقع در اورون دندون اسیاب؟پسرم ۱۴ ماهشه از عید ب اینور این بار چهارمه ک تب میکنه و بعدشم اسهال میگیره تا چن روز.ولی اسهال خیلی شدید نیست.و بی اشتها مبشه و لاغر میشه.الان بیست روز پیش بود تب کرد و کنترل نمیشد تا استامینوفن تزریقی زدم و بعدش شربت سفکسیم بهش دادم تا خوب شد باز امشب میبینم تب کرده😔😔تورو خدا بگید بچهای شماهم اینطور بودن؟لثه های اسیابش از بالا و پایین خیلییی ورم داره ولی خبری از دندون نیست..برا جلوییا تب نمیکرد اصلا.نمیدونم الان تبش مال دندونه؟

حتما چکاب ببرش تب میتونه زنگ خطر باشه برا خیلی چیزا

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مراقب باش تبش بااا نره ببرش دکتر ....و اینکه دندون گیر بده بهش چون لثش درد داره اذیت نشه

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
حتما چکاب ببرش تب میتونه زنگ خطر باشه برا خیلی چیزا

لعنت ب دکترا میبرم فقط دارو میدن بیست روز پیشم بردم گفتم ازش ازمایش بگیرین فوق تخصصم بود گفت نیاز نیست دندونشه

باید دکتر ببری خیلی خطرناکه یهو عفونت ب خونش میزنه حتما ببر بچه خواهرشوهر من دیر بردن ۶ روز بستری شد

بخدا دیگه نمیدونم چکار کنم خیلی خسته شدم از تب پشت سرهم😢

ببرش دکتر حتما حتما زود تب خیییلی خطرناکه ممکنه خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد ، احتمالا بدنش عفونت داره ولی مشکل اصلی تبشه کوتاهی نکن اگه تهرانی ببرش بیمارستان طبی کودکان 

ببرش دکتر حتما حتما زود تب خیییلی خطرناکه ممکنه خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد ، احتمالا بدنش عفونت داره ...

نه عزیزم خوزستانم.اخه این بار چهارمه تب میکنه.البته بار اول ک تب و اسهال داشت ویروس بود و همه بچهای اطرافم گرفته بودن و از اونا گرفت اما این س بار فقط خودش تب میکنه و اسهال داره😢