2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیدونم این کارای بدم تاوانش کی تموم میشه چون دیگه خسته شدم انگار طلسم شدم تمومی نداره نشستم ب نابودیم نگاه میکنم همچی دست خودمه اماهیچ کاری نمیتونم بکنم این کارمای چ گناهیه اخه

Oh baby

یه بنده خدایی چهار سال تموم زندگی منو نابود کرد داغون کل پولمون گرفت آخرشم گفت ندارم همین قدر میتونم بدم بماند دعوا هوایی که زنش الکس درست کرد خودش هم باعث بیشتر دعوا های منو همسر بود خیلی گریه کردم خیلی نفرینش کردم توی چهار سال باعث شد بچم از دست بدم دیگه بلایی نبود که در نیاره 

من فقط به خدا گفتم من که زور ندارم خدا خودت ببین من راضی نیستم تا اینکه بعد ۵ سال فهمیدم تومور گرفته راستش اصلا خوشحال نشدم اگه از نفرین من بوده اصلا خوشحال نشدم  

یه بنده خدایی چهار سال تموم زندگی منو نابود کرد داغون کل پولمون گرفت آخرشم گفت ندارم همین قدر میتونم ...

یاخدا 

قطعا ادم‌ بدی بوده حتی واسه بقیه ک خدا اینطوری ب سرش اورده

چرا؟

اگه واقعی بود باید تمام جنایتکاران دنیا هزاران بار مجازات میشدن .

اینکه اتفاق بد برای یه آدمی که به مابدی کرده می افته رو  نمیشه به حساب کارما گذاشت مگه برای آدمای خوب اتفاقای بد نمی‌افته کلاً این دنیا دنیای عادلانه‌ای نیست حالا ما کجا و به چه صورت جواب بدی‌ها و خوبی‌هامونو خواهیم گرفت بر هیچ کسی آشکار نیست

اگه واقعی بود باید تمام جنایتکاران دنیا هزاران بار مجازات میشدن .اینکه اتفاق بد برای یه آدمی که به م ...

خب مثال بزن کدوم یک از جنایتکار ها بدی کردند مجازات نشدن ؟

ما ک تو زندگی اونها نبودیم ببینیم چقدر زجر میکشن ،ممکنه درونی باشه 

خب مثال بزن کدوم یک از جنایتکار ها بدی کردند مجازات نشدن ؟ما ک تو زندگی اونها نبودیم ببینیم چقدر زجر ...

چنگیز خان چیزی حدود ۴ میلیون نفرو کشت هر چقدر هم رنج بکشه جبران میشه؟هیتلر که البته در خودکشیش تردید هست شاید تاآخر عمر خوب زندگی کرده به فرض خودکشی چه تاوانی داد 

همین الان به دوربرت نگاه کن متوجه میشی