2777
2789
عنوان

این دون دونا چیه دور دهن این بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 45 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا این اصن اصلاح نکرده ۱۰سالشه کلا

منم ۱۲ سالم بود 😅😂

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                                                                  ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست

چی بگم. بازم خدارو شکر که خواهرتون، خواهر مسیولیت پذیر و خوبی مثل شما داره. خدا واسه همدیگه نگهتون ب ...

قریون شما 

بله پدرم آدم خوبیه ،و به شدتتت مسئولیت پدیر و متعهد

ولی خب از مادر شانس نیاوردیم 🥲

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
اها ارههههه راستی نهار بادمجون داشتیم پس بخاطر اونه

خوب از همون هست..تازه  انگور هم خورده...من بادمجون بخورم ..پوست پام اینجور میشه..

آبی آسمان ۱۳۹۴ رمزمو فراموش کرده بودم       😊            
من خودم عناب میخورم لبام باد میکنه،حساسیت دارم حالا شاید خواهرت حساسیت داره،اگه خارشم داره یکم شربت ...

تازه الان یادم افتاد نهار بادمجون داشتیم 

نکنه از اونه

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
به احتمال زیاد از بادمجونه،قبلنم اینجور شده؟

بادمجون زیاد دوست نداره 

قبلا کم می‌خورد 

ولی تا جایی که یادمه اینطور نمیشد

ظهر قک کنم زیاد خورد 

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
پیامتون رو دوبار ریپلای کردم نشد. خدارو شکر که از پدرتون راضی هستین. حالات روحی مادرتون اگه تو گذشته ...

والا از روز اول همین یوده ، ۷تا خواهر بودن 

پدرم قبل ازدواج فهمیده بوده چطوریه ، منتها از روی دلسوزی و ارحم و اینکه پدر مادرش عصه نخورن رفته باهاش ازدواج کرده و نتونسته نه یگه 

۲۴ساله بابام داره تحملش میکنه

اگه خدا بخواد میشه 😍😘