2777
2789
عنوان

دلتنگی

66 بازدید | 7 پست

دارم خفه میشم اصلا بغض تو گلومه مسخرم نکنید خاهشا این هفته نامزدم سرش شلوغ بود ب شدت تا دیر وقت سرکار ندیدمش در طول روزم کم حرف میزنیم همش بالا سر کارگراشه دوست دارم زنگ بزنم اینقد گریه کنم جیغ بزنم سرش جلوی خودم و گرفتم احمق بازی در نیارم اما اینقد پکرم میگم اگه براش ارزش داشتم حداقل تو این ۴ روز شب میومدیساعت منو میبرد بیرون میدید یا میومد خونمون یساعت منو میدید و میرفت 🙂💔

تو محبت و دلتنگیتو ابراز کن یاد بگیره مشکل ماها اینه تو رابطه هامون حق ب جانبیم

خب عشقم گفتم دلم تنگ شده صب گفتم اونم میگه منم اونم محبت میکنه بعد چن هفته برق نداشتن این هفته درست شده سرکاره همش الان اس داده درسته سرم شلوغه اما بفکرتم بفکرمی ک چی بدرد چی من میخوره بیا منو ببین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو عزیزم دلم تنگ تر از این حرفهاس

بهش بگم بیاد چ فایده ببین یه فکرایی تو سرمه دلم میخاد همشو داد بزنم تو صورتش بگم

بگم تا هفته های پیش برق نداشتید میومدی خونمون دلتنگ نبودی برا من نمیومدی حتی دلم میخاد بگم چون پریود بودم نیومدی اما میدونم بعد گفتن اینا دعوای گنده میشه پس سکوت🙂💔

بهش بگم بیاد چ فایده ببین یه فکرایی تو سرمه دلم میخاد همشو داد بزنم تو صورتش بگمبگم تا هفته های پیش ...

از در محبت وارد شو و حرفاتم با دلخوری بگو 

اگههههه دوسش داری و ادامه زندگیت برات مهمه 

این روزا تکرار نمیشه پس خرابش نکن 

محبت بیشتر از سمت زن باید باشه

این فقط خداست که میمونه

از در محبت وارد شو و حرفاتم با دلخوری بگو اگههههه دوسش داری و ادامه زندگیت برات مهمه این روزا تکرار ...

باشه عشقم میگم دیدمش اینارو بادلخوری بگم؟حضوری؟!پشت گوشی بده