گلی_در_بیابان مدیر استارتر عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 3249 عنوان محبت 51 بازدید | 7 پست بچه ها من تکلیف یه درسی رو که نقاشی بود بیشتر برای یکی از پسرای کلاسمون انجام دادم که خودش نمیتونس و البته چن سالی هم ازش بزرگترم درسته من نیت خاصی پشت کارم نداشتم اما ممکنه خودش یا بچه های کلاس در موردم فکر بد کنن 1404/05/07 | 18:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baby_girl7 عضویت: 1402/06/11 تعداد پست: 414 نه دیگه وقتی ازت کوچکتره، کسی فکر خاصی نمیکنهاصلاً بهش فکر نکن
ننه۰آشوب عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 3882 الهی خیر ببینی خیلی ناراحتم اسمم زهره لطفا برام دعا کن خیلی حالم بدهدعا کن صاب خونم کوتاه بیاد.. ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همینجا بین خطها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢
گلی_در_بیابان مدیر استارتر عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 3249 الهی خیر ببینی خیلی ناراحتم اسمم زهره لطفا برام دعا کن خیلی حالم بدهدعا کن صاب خونم کوتاه بیاد.. ممنونم ازت چشم گلم ایشالا حل میشه غصه نخور ون امشب برات میخونم 🩵🩵🩵🩵
ننه۰آشوب عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 3882 ممنونم ازت چشم گلم ایشالا حل میشه غصه نخور ون امشب برات میخونم 🩵🩵🩵🩵 دست درد نکنه منم فا ل میگیرم خواستی بگو برات بگیرم گلم.تنها کاری از دستم برمیاد. ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همینجا بین خطها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢
گلی_در_بیابان مدیر استارتر عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 3249 دست درد نکنه منم فا ل میگیرم خواستی بگو برات بگیرم گلم.تنها کاری از دستم برمیاد. ووای چه جالب دستت درد نکنه فقط نیت مو بگم ؟ چجوریه
ننه۰آشوب عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 3882 ووای چه جالب دستت درد نکنه فقط نیت مو بگم ؟ چجوریه بیا خصوصی گلم یه فا ل کامل برات بگیرم ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همینجا بین خطها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢