2777
2789
عنوان

بعد چندسال

76 بازدید | 6 پست

بعد چندسال از ازدواج باید اقدام به بارداری کرد 

وضع مالیمون خوبه

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

خودت شوهرت چندسالتونه ؟؟؟ قصد دارین ک کلا چنتا بچه داشته باشین ؟؟؟اینارو بگو تا بگیم

من ۲۴ شوهرم ۲۹ 

یدونه بچه میخوایم

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ۲۴ شوهرم ۲۹ یدونه بچه میخوایم

پس خیییلی وقت دارین چون جفتتون جوان هستین فقطم یه دونه بچه میخواین حالاحالاها جا دارین هرموقع بخوای میتونی بچه بیاری  وضع مالیتونم خوبه دیگه برین مسافرت و خوش گذرونی عشق کنین فقط یه سوال مطمنی نظر خودت و شوهرت عوض نمیشه در مورد تک فرزندی شاید چندسال دیگه نظرت عوض شد 

خوشگلای من توجه کنن 💚💚💚لطفا برای ظهور آقاصاحب الزمان عج یه صلوات بفرستین💚💚💚

پس خیییلی وقت دارین چون جفتتون جوان هستین فقطم یه دونه بچه میخواین حالاحالاها جا دارین هرموقع بخوای ...

چون الان جوونیم انرژی داریم میترسم بعدا دیگه ذوق الانو نداشته باشه 

الان سه ساله که ازدواج کردیم با بچه هم میشه مسافرت رفت 

با بچه دار شدیم خونه مادرم با مادرشوهرم میزاریم که بعضی وقتا دوتایی باشیم 

خیلی به بچه علاقه داریم هردو 

هردوهم دختر میخوایم

تو نظرمونه که اگه بچه پسر شد یکی دیگه هم بیاریم اگه دختر شد که هیچی همون یدونه بمونه 

شوهرم ولی میگه دوتا بچه داشته باشیم من یکی می‌خوام 

چون الان جوونیم انرژی داریم میترسم بعدا دیگه ذوق الانو نداشته باشه الان سه ساله که ازدواج کردیم با ب ...

اره همون دوتا خوبه بنظر منم خودمم یه پسر دارم حالا منو شوهرم برعکس شماییم یه پسر داریم ولی عاشق پسریم همیشه از خدا میخوایم اگه بازم بچه خواستیم بچمون پسر باشه خخخخ 

چون الان جوونیم انرژی داریم میترسم بعدا دیگه ذوق الانو نداشته باشه الان سه ساله که ازدواج کردیم با ب ...

نمیدونم گلم خودت میدونی ولی من متولد ۷۹ هستم۲۵ سالمه همش میگم کاش گذاشته بودم ۳۰ شده بودم بچه میاوردم هرکی یه نظری داره سلیقه ها شرایط زندگی هرکس با دیگری متفاوته بازم هرجور خودت و شوهرت صلاح میدونی انشالله ک خدا بهت بچه سالم و خوشگل دختر بده همونی ک میخوای