2777
2789
عنوان

چه غلطی بکنم

273 بازدید | 47 پست

توروخدا بخونید کمکم کنید دیگه نمیکشم

خانما خاهر من جدا شده و داره با یکی اشنا میشه برا ازدواج دوباره ش

پسره چون پولداره اینا اوکین و همون اول ذات خرابشو چند بار نشون داد ولی بخاطر پولش کسی چیزی نمیگفت

تا این لپ تاپ گرفت برا من منم به مامانم گفتم من هرگز برش نمیدارم فردا میخواد برگرده بگه پس بدین یا من خیلی براتون همه کاری کردم

ولی مامانم هیچ برش داشت و تشکر کرد

الان خواهرم خونه ی ماس اتاق منه منم امسال باید بعد چند سال باز کنکور بدم بچش فووووووق العاده لوس و ننر و بیشعوره ازش متنفرم به معنای واقعی کلمه

من هی میخوام درس بخونم یا اینا خوابن یا بچش نمیزاره یا مدام نق میزنه ۵ ۶ سالشه

کتابخونه هیچ کوفتیم نیست اتاق دیگم نداریم

میخواد خونه بخره ولی میگه میخوام بدمش اجاره !!!! و خودم قراره همینجا بمونم و نمیرم چون بچم حوصلش سر میره خونه تنهایی !!!! 

هرچیم بهش بگم زرتی قهر میکنه و میره چوقولی منو میکنه پیش بقیه 

هی هم بحث کارایی که دوس پسرش کرده و چیزایی که خریده رو میکشه وسط ک انقد لطف کرده تو الان چرا اعصاب نداری چرا اخلاق نداری

منم میخوام برگردم بگم لپ تاپو بردار ببر من محتاج هدیه های شما نیستم کسیم مجبور نکردم و نخواستم برام بیاره که منت میزارید سرم

ینی واقعا واقعا حالم از همشون بهم میخوره 

چیکار کنم چی بگم؟

خدایا لطفا سلامتیمو برگردون...به من ، به همه.. مراقب خونوادم باش❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه شا تحویل نگیر به مامانتم بگو رو نده دو روز دیگه میخواد شوهر کنه بچه شا میخواد چیکار کنهبعدشم خوا ...

عزیزم بحث دقیقا همینه که ازدواج میکنه میره ولی من امسالو از دست بدم دیگه نمیتونم کنکور بدم

بگو من درس دارم مزاحمم نشین فعلا

قهر میکنه میره به مامان بابام و بقیه میگه این فلانه بهمانه

بخدا واقعا نمیدونم چیکار کنم

خیلی سخته درسته.باید به مادرت بگی اینا رو .و باحاش منطقی صحبت کنی .

بنظرت تاثیری داره عزیزم؟

ینی بگم بهش بگن بره تو خونه ی خودش؟ نمیگن احتمالا🥲

بچه ها من الان ۲۰ سالمه از ۱۶ سالگیم این میخواست طلاق بگیره همشششش درگیر طلاقش بودم باهاش مشاوره میرفتم اینور اونور

حالشو خوب کن مشکلاشو حل کن با پدر مادرم حرف میزد همت چی

ولی هیچی مدام میگه چیکار کردی برام

ناراحت نشی عزیزم ولی فک کنم خواهرت خیلی پرتوقعه و علاوه بر اون از این تیپیکال ماماناست ک بچشونو گردن نمیگیرن و درعین حال توقع دارن همه جلو خودش و بچه اش خم و راست بشن .

بنظرم اول با مامانت حرف بزن راجبش بعدم جلوی مامانت با خودش صحبت کن ک نتونه حرفاتو عوض کنه و حرف بزاره تو دهنت .

بگو ما ن شیر شتر خواستیم ن دیدار عرب .

لپ تاپ رو هم پس بده از زیر منتش راحت شی .

کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍

عزیزم بحث دقیقا همینه که ازدواج میکنه میره ولی من امسالو از دست بدم دیگه نمیتونم کنکور بدم

آهان چه بی درکه خواهرت کتابخونه هم نمیشه رفت آدم هر روز خسته میشه به مامانت بگو تکلیف منا معلوم کن بهش بکو نیاد تو اتاق من نمیتونم درس بخونم بچه شا هی دعوا کن که دلخشو نکنه خونه شما بمونه به مامانتم بگو کم محلی کنه 

خواهرته غریبه نیست واقعیتشو بگو بهش که درس داری نمیتونی بخونی ... بهم نریز آروم آروم بگو

دقیقا همینکارو کردم

میگه تو این همه وقته قراره بخونی فکر میکنه کنکور خوندنش درخد ۲ ۳ ساعت اوکیه

بهشم میگم میگه تو سخت میگیری و نمیخواد انقد بخونی 

یا هی انقد میگه امروز بیا باهام فلان جا فردا جبران کن درساتو

کلافم کرده

ناراحت نشی عزیزم ولی فک کنم خواهرت خیلی پرتوقعه و علاوه بر اون از این تیپیکال ماماناست ک بچشونو گردن ...

دقیقاآااااااا همینطوره ینی میخواد فقط ما بمیریم که بچش راحت باشه هیچی بهش نگیم هیچ فیلمی نبینیم بچش دلش نخواد ببینه هیچی نخوریم بچش دلش نخواد بخوره 

کل خونه تابع حرف یه الف بچه باشن

مامانم خودش بهش رو داده که اینطوری شده